DR1 løftede i går sløret for åretrs tv-julekalender 'Julestjerner', der er lavet af makkerparret Wikke/ Rasmussen. Her spiller Troels Lyby, far og falleret rockmusiker til Bob, spillet af Igor Svideniouk, og Daimi er den ene af søstyrene Mormor. (Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2012)
DR1 løftede i går sløret for åretrs tv-julekalender 'Julestjerner', der er lavet af makkerparret Wikke/ Rasmussen. Her spiller Troels Lyby, far og falleret rockmusiker til Bob, spillet af Igor Svideniouk, og Daimi er den ene af søstyrene Mormor. (Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2012) Foto: Torkil Adsersen

Skuespilleren Troels Lyby spiller far i både DR´s nye julekalender,'Julestjerner' og i TV2´s genudsendelse af 'Jul i Valhal' fra 2005. Og Vigga Bro kommer også til at være bedstemor i begge julekalendre

Skuespilleren Troels Lyby har een af de store hovedroller i DR nye julekalender 'Julestjerner' , som er skabt af makkerparret Wikke og Rasmussen. Her spiller han en tidligere og efter eget udsagn - legendarisk rockmusiker  Big J, der har forpagtet et forsamlingshus og spiller på hammondorgel til suppe-steg og is-arrangementer..

Men samtidig vil han også dukke op som far i TV2´s julekalender 'Jul i Valhal', der er en genudsendelse fra 2005. Her er han den magelige far, Asbjørn, der er skovløber og har et afslappet forhold til tilværelsen.

- Jeg er den nye rollefar, siger han med et smil til tanken om den dobbelt-eksponering, han vil være ude for i julemåneden.

- Det er også fint. Man kan være far på så mange måder. Men helt ærlig, så vidste jeg ikke, at TV2 ville genudsende den nu.

Dobbelt Vigga

Troels Lyby er ikke alene om at optræde i to tv-julekalendre på samme tid.

Skuespilleren Vigga Bro kommer også til at optræde hver aften på DR1 og TV2.

I DR1´s 'Julestjerner' er hun helt fortryllende sammen med Daimi som de to hjertevarme søstrene Mormor til drengen Bob, mens hun på TV2 er bageglad bedstemor for de to børn.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.