ADVARSEL: Har du endnu ikke set programmet, der kan ses som snigpremiere på TV 2 Play, og du ikke ønsker at vide, hvem landmanden er, så skal du ikke læse videre.

Hver tirsdag forsøger tv-værten Lene Beier at hjælpe en gruppe enlige landmænd til at finde kærligheden i programmet 'Landmand søger kærlighed'.

Det er desværre ikke hver gang, at det ender lykkeligt. Og allerede halvvejs gennem programserien i denne sæson, har en af de medvirkende landmænd valgt at trække sig fra programmet.

Det skriver TV 2.

»Der er ikke nogen af dem, der tænder mig. Jeg er nødt til at melde fra.«

Sådan lyder meldingen fra den 48-årige landmand Willi Hansen til værten Lene Beier, da de snakker om kvinderne, som han selv har valgt at date i programmet.

Lene Beier mener, at han har taget en forhastet beslutning, men det forsikrer han hende om ikke er tilfældet. Den sønderjyske landmand havde nemlig håbet på, at der havde været flere kvinder at vælge mellem i første omgang. Han mener selv, at han har givet programmet og kvinderne en fair chance.

Hos produktionsholdet har de i første omgang forsøgt at sørge for, at ingen af de implicerede parter har lidt overlast grundet Willi Hansens beslutning. Men samtidig lægger programredaktør Mads Volck vægt på, at han respekterer beslutningen.

»Willi følte ingen ”spirende” kærlighed, og det var der ikke noget at gøre ved. Lene Beier havde en lang snak med ham og spurgte meget grundigt ind til hans følelser, og på den baggrund var det det rigtige at gøre for alle. Heldigvis var det nogle dejlige kvinder med ben i næsen, der datede Willi, så alle havde forståelse for ikke at trække den længere, om end de var noget overrasket,« siger han.

Willis niecer havde meldt ham til programmet, fordi de mente, at han skulle have en sød kæreste. Og de mente, at han trængte til en kvinde i sit liv. Willi Hansen har været landmand i 30 år og driver i dag sin egen gård. Han råder over flere ejendomme.

Her ses landmanden Willi. Vis mere

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' hver tirsdag klokken 20.00 på TV 2.