Oplægget, ’modent ægtepar er gået død, og derfor ser de en terapeut’, lyder mildest talt kedeligt.

Men med Tommy Lee Jones og Meryl Streep som ægteparret og Steve Carrell som terapeuten er resultatet intet mindre end fremragende.

Ungerne er flyttet hjemmefra. Og med hver sit soveværelse er der gået total stilstand i Kay og Arnolds forhold. Han tænder mere på golfprogrammer end på hende, og hun går i små cirkler omkring sig selv, mens hun venter på, at den zombieagtige ægtemand skal vågne op af sin døs.

For at løse problemet – eller i det mindste finde det –bestiller hun en uges ophold hos den berømte parterapeut Dr. Feld. Og selvom Arnold sætter hælene i, er der ikke noget at gøre.

Gnisterne flyver
En stor del af ’Hope Springs’ foregår i doktormandens kontor. Men det gør ikke noget. Det er nemlig samspillet og de små nuancer i de tre fantastiske skuespilleres indsats, der får gnisterne til at flyve og filmen til at fungere. Meryl Streep er intens uden at blive enerverende. Tommy Lee Jones er knastør, indsigtsfuld og uventet morsom. Og ligesom han har gjort det før, viser Steve Carrell, at han er én af vores generations allerbedste og mest rørende skuespillere.

'Hope Springs', Drama, USA
Fire stjerner

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.