Camilla fortryder sin deltagelse i en femkant under årets Paradise Hotel.
Camilla fortryder sin deltagelse i en femkant under årets Paradise Hotel. Foto: TV3/Lemche&Serup
I aften kommer der for alvor gang i sexkapaderne under årets udgave af Paradise Hotel. Men det er ikke alle deltagerne, der har det lige godt med at have været en del af legene.

Der er nu ikke fordi, der er noget usædvanligt i, at de unge deltagere i reality-programmet Paradise Hotel dyrker sex med hinanden. Alligevel bliver grænserne for det sædvanlige rykket i dette års udgave af reality-serien, når der i aften bliver dyrket gruppesex i hotellets pool. For i år finder den første femkant i Paradise Hotels historie sted. 

Hvor deltagerne i de tidligere sæsoner fortrak ind på deres værelser og gemte sig væk for de rullende kameraer under lagenerne, har deltagerne i dette års udgave derimod oftere valgt at have sex i hotellets store pool, hvor vandet ikke overlader meget til fantasien. Det er deltagerne Stolle, Anna, Camilla, Kasper og Malene, der begiver sig ud i pooleventyret, og det er ikke dem alle, der er lige stolte af det.

Paradise 3


gruppen


gruppen


- Det var bestemt ikke noget, der var planlagt. Vi var blevet lidt fulde, og jeg valgte så at svømme lidt væk fra de andre sammen med Kasper og hyggede lidt med ham. Det ville de andre tøser også gerne være med til sammen med Stolle. Så det ene tog det andet. Men det var hurtigt overstået, og vi kom hurtigt til os selv og besluttede os for at tage os sammen, fortæller 21-årige Camilla.

Dagen efter havde hun det bestemt ikke godt med, hvad hun havde gjort. 

- Jeg havde det så dårligt med at have gjort det. Jeg kunne kun tænke på, hvad mine venner og min familie ville sige til det. Jeg fortyder det virkelig. Hvis jeg kunne gøre det om, så ville jeg bestemt ikke have gjort det, fortæller Camilla, der stadig ikke har fortalt noget om det til sin far. 

Moderen ved dog godt, hvad der sker i aftenens afsnit. Også selvom Camilla forsøgte at skjule det lidt for hende.

Paradise 3


- Jeg fortalte hende, at hun ikke skulle se afsnittet eller læse sladderblade, hvor der var skrevet noget om femkanten. Men hun kom desværre til at læse om det på nettet. Hun har dog sagt, at hun nok skal respektere, at hun ikke skal se afsnittet, og hun har taget det helt fint. Mine forældre har i det hele taget støttet mig rigtig meget, siger Camilla, der godt kan være lidt bekymret for, hvilke problemer det i fremtiden måske kan give hende, at hun har haft sex på Paradise Hotel.

- Men jeg i det mindste glad for, at jeg ikke var alene om det, så fokus ikke kun har været på en enkelt person.

Ren sjov og ballade 

En af de andre personer, der tog del i poolfornøjelserne er 21-årige Stolle.

- Det var ren sjov og ballade. Det var slet ikke noget alvorligt eller noget, der var planlagt. Det hele startede med en fest, hvor vi havde gang i en isterningeleg. Det ender så med, at nogen af os hopper nøgen i poolen, og vi ser så, at Camilla og Kasper begynder at hygge sig. Anna og Malene vil også have det sjovt, så vi hygger også sammen, hvorefter vi begynder at skifte lidt rundt, fortæller Stolle, der er lidt nervøs for, hvordan folk vil tage imod det, der sker i poolen.

Paradise 3


- Det lyder måske slemt med en femkant. Men det var det slet ikke. Vi havde det bare sjovt, og det vil man også kunne se i afsnittet. Men jeg er da lidt spændt på, hvordan folk vil tage imod det. Der er da sikkert nogle drenge, der vil give mig high-fives og synes, det er god stil, mens mange piger måske vil synes, at det er klamt.

gruppen


Stolle vidste allerede hjemmefra, at han ville have det fint med at have sex på Paradise Hotel. Men han havde bestemt ikke regnet med, at han pludselig ville befinde sig midt i en femkant. Og selvom han var lidt stolt over præstationen om morgenen, da han vågnede, er han som Camilla lidt bekymret for, hvad femkanten kan få af konsekvenser for fremtiden.

- Det kommer nok helt sikkert til at give nogle problemer. Men tænker man for meget over fremtiden, så man kan heller ikke leve sit liv. Man har kun et liv, og før man ser sig om, så er man gammel uden rigtig at have levet. Så det gælder om at have det sjovt, mens man er her. Og der skal helt sikkert nok være nogen, der accepterer en, selvom man har haft en femkant i Paradise Hotel, fortæller Stolle, der ikke fortryder, at han deltog i selve femkanten, men at han gjorde det mod sin partner inde på hotellet, Nathja, som han tidligere havde været sammen med.

Paradise 3

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.