____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Tårerne fik frit løb, da Camilla Marie Svendsen, 27, blev sendt ud af DR1´s populære bagekonkurrence 'Den store bagedyst', der har samlet unge som gamle foran skærmen. Bagedysten er således Danmarks næstmest sete tv-program med 770.000 seere.

Der var onsdag aften trængsel i toppen, men også i bunden af konkurrencen hvor tre amatørbagere kæmpede for at komme videre.

- Det gik galt fra starten den dag. Jeg fik vist det forkerte ben ud af sengen, og så skal der ikke så meget til, før det går HELT galt. Brød er ikke det, jeg føler mig mest sikker på at lave, indrømmer Camilla, der har fødselsdag lørdag.

Hun har skullet passe sit fuldtidsjob som radiograf på et hospital samtidig med at forberede sig til programmet, hvor man hver gang bliver stillet to kendte og en hemmelig udfordring.

- Det har været hårdt og virkelig udfordrende, så al min fritid er brugt i køkkenet med at få ideer, og det har været svært at sove om natten. Det gjaldt om både at imponere dommerne og ikke komme med noget, der var helt simpelt, og så lave det hele på tid og ikke have en halv dage som derhjemme, fortæller Camilla, der brillerede i kransekagekonkurrencen.

- Jeg havde set frem til at gå videre og vise, hvordan jeg kan pynte en kage med marcipanovertræk (fondant.red.), men det gik ikke, som jeg havde håbet.

Camilla var godt klar over, at konkurrencen ville være hård i tredje omgang af kagebagekonkurrencen.

- Men ikke, at det var så hårdt. Det overraskede mig. Da jeg for anden gang fik at vide, at brødet var ubagt, var jeg klar til at pakke kufferten. Så vidste jeg, at det var mig, der skulle forlade dysten.

Derhjemme har opskrifterne lykkedes, så presset i teltet må have taget overhånd, for det var kamp til stregen.

Camilla var meget rørt ved afsked med bagekonkurrenterne.

- Jeg er den meget følsomme type, der kan have let til tårer. Der skal ikke så meget til, før jeg græder. Jeg er mest imponeret over, at jeg holdt den gående til program 3, siger hun emd et glimt i øjet. Tårerne var en reaktion på det hele: at skulle forlade det kanongode fællesskab, vi har haft, og at miste chancen med det marcipanovertræk.

Camilla syntes, at dommer Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen var hårde i deres dom.

- Det er ikke sjovt at få at vide, at du ikke har forberedt dig nok, når du har stået i køkkenet flere dage i streg, men det er den reelle grund. Jeg er en kæmpestor fan af Mette Blomsterberg, og Jan Friis-Mikkelsen er meget indenfor brøddej.

Camilla Marie Svendsen skulle lige sunde sig et par dage bagefter og komme sig over at være ude.- Det var dejligt at komme hjem og ikke skulle tænke på opskrifter mere og trække vejret. Det har været en kæmpe oplevelse, og man skal ikke græde over spildt mælk/brød, siger Camilla, der stadig har kontakt med øvrige bagedystere og udveksler opskrifter.