Den tidligere Robinson-deltager, Behrad Monini, 30 fra København, dukkede mandag aften op som joker i aftenens afsnit af TV3s Robinson Ekspeditionen.

Robinson-værten Jakob Kjeldbjerg gav Behrad, der måtte forlade sidste års ekspedition efter bare to timer, en ny chance for at være med, da overlevelsesprogrammet blev ramt af et voldsomt mandefald. Tre deltagere måtte forlade ekspeditionen på grund af skader, de havde pådraget sig i forbindelse med konkurrencer.Men Behrad Moninis ophold hos Hold Syd blev ikke særlig langt. Selv om Behrad både kom med mad og fiskegrej og fik lavet ild til det udmattede Hold Syd, der ikke havde fået mad i fire dage, var der ingen nåde i ørådet.

- Jeg havde alle odds imod mig. Jeg havde bestemt ikke lyst til at komme til Fillippinerne for at blive stemt hjem, men jeg var truet fra første sekund, jeg trådte ind i ekspeditionen og på forhånd dømt til at blive sendt hjem. Jeg vidste, jeg ikke ville vinde, men håbede bare på, at blive der lidt længere, siger Behrad Monini, der ikke synes, han fik en fair chance for at komme videre.

Han forsøgte ellers at frede sig selv ved i nattens mulm og mørke at lave en talisman, der skulle få holdkammeraterne til at tro, at han var fredet i ørådet.

- De brugte mig som offerlam. Jeg prøvede at gøre, hvad jeg kunne for at skabe splid på holdet, men de havde dannet relationer efter fire dage. Det er svært at skabe et tillidsforhold på bare to dage før et øråd, når man som jeg altid bliver klippet som en idiot, siger Behrad Monini.

TV3-værten Jakob Kjeldbjerg er overrasket over, at det ikke lykkedes for Behrad at redde sig.

 - Jeg synes tildels at mit sociale eksperiment med at lade Behrad vende tilbage til ekspeditionen i år for at se, om han havde lært noget fra sidst, lykkedes.

- Behrad er en overlever, og den eneste, der har lavet ild ud af ingenting. Det gjorde han også denne gang. Jeg havde håbet, at det sociale eksperiment også var lykkedes. Men han kan ikke lade være med at være Behrad, og det vil måske vise sig, at det er ufattelig dumt af Hold Syd at smide ham ud, siger Jakob Kjeldbjerg.