Paul Giamatti er på tale som den skurken Rhino i 'The Amazing Spider-Man 2'.
Paul Giamatti er på tale som den skurken Rhino i 'The Amazing Spider-Man 2'.

Når Spider-Man igen svinger sig fra bygning til bygning i sin evindelige jagt på skurkene, ser det ud til, at han skal op mod sin russiske rival The Rhino

Og står det til Spider-Man instruktør Marc Webb bliver det Paul Giamatti, der skal spille russiske Alexsei Sytsevich i efterfølgeren til 'The Amazing Spider-Man', der hittede i biograferne sidste år.

Rhino blev første gang introduceret for Spider-Man fans i 1966. Her var han en slyngel, der gik igennem diverse stråle-behandlinger for at blive en slags supermenneske, hvis ydre ændredes og bl.a. gav ham horn, deraf navnet Rhino, en forkortelse af det engelske ord for næsehorn. 

For Paul Giamatti, der bl.a. er kendt fra film som ’Sideways’ og ’Cinderella Man’, har det længe været en drøm at blive en del af Spider-Man-universet, og særligt karakteren Rhino nærer skuespilleren en kærlighed til.

- Da jeg var barn, var Rhino den vildeste. Det var en fyr i et næsehorns-kostume, og jeg har altid tænkt 'hvorfor har de ikke Rhino med i de film’. Men måske var Rhino bare ikke så stor for andre end mig……men hvis de nogensinde har ham med i filmen, så sidder jeg og venter og er meget klar, fortalte Paul Giamatti til hjemmesiden showbizspy i marts 2011.

I 'The Amazing Spider-Man 2' ser det altså ud til, at næsehornsskurken er med. Her vender både Andrew Garfield og Emma Stone tilbage som Spider-Man og den yndige Gwen Stacy, mens der også er blevet plads til Jamie Foxx som den onde Electro. 'The Amazing Spider-Man 2' har premiere næste forår.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.