Den engelske popsangerinde, Lilly Allen, plejer ikke at være bleg for at tage chancer. Men da folkene bag hitserien 'Game of Thrones' henvendte sig til den 29-årige Allen for at høre, om hun var interesseret i at gæsteoptræde i serien, blev det alligevel for meget for den kække sangerinde.

For selvom den rolle, som Lilly Allen var tiltænkt, var søster til en af hovedfigurerne - ridderen Theon Greyjoy, som rent faktisk spilles af Lilly Allens virkelig bror Alfie Allen - så takkede Lilly Allen nej. Og det var der en helt bestemt årsag til.

- De spurgte mig, om jeg ville spille Theons søster. Men jeg følte mig ikke tilpas med rollen, for jeg skulle sidde på en hest, mens han (Allens bror, red.) skulle rage løs på mig. Da de fortalte mig, hvad rollen indebar, sagde jeg nej tak, fortalte Lily Allen forleden til en 'Ask Me Anything' spørgerunde for Reddit.

Til spørgerunden fortalte Allen desuden, at hun havde svært ved at se serien, når broderen deltog i torturscener og lignende. Men hun afviste ikke, at hun ville sige ja, hvis folkene bag 'Game og Thrones' henvendte sig igen.

- Jeg vil gerne lave en musikalsk gæsteoptræden, ligesom Sigur Ros gjorde, sagde hun med henvisning til det islandske bands optræden i en bryllups-scene i succes-serien.