Sådan så værtstrekanten på TV2s nye program Weekend Weekend ud fra venstre Felix Scmith, Sara Bro og Christiane Schaumburg-Müller. Nu er det kun Felix Schmidt, der er tilbage fra det oprindelige hold.
Sådan så værtstrekanten på TV2s nye program Weekend Weekend ud fra venstre Felix Scmith, Sara Bro og Christiane Schaumburg-Müller. Nu er det kun Felix Schmidt, der er tilbage fra det oprindelige hold. Foto: Bjarke Bo Olsen

Efter en kort pause vender tv-værten tilbage til DR. Det var ikke længe, Sara Bro sad i værtsstolen på TV2 nye satsning, Weekend Weekend, der blev sendt i formiddagstimerne i weekenden.

Programmet begyndte i efteråret og blev af TV2 slået stort op. Kanalen gik på hugst hos DR og gaflede både Sara Bro og Felix Schmidt til at være danne to-tredjedele af værtstrekanten sammen med Christiane Schaumburg-Müller.

Men en efter en er værterne droppet ud. Først Christiane fordi hun skulle medvirke i musicalen Evita i Holstebro. Hun blev erstattet af Ibi Støving. Og nu er Sara Bro altså også en saga blot på TV2.

I en pressemeddelelse forklarer Sara Bro sine bevæggrunde for at vende tilbage til DR således:

- Sidste år fik jeg et spændende tilbud fra Nordisk Film og TV 2, som jeg ikke kunne sige nej til. Men det var mere svært at slippe P3, end jeg havde troet. Især lytterne. Og jeg er rigtig taknemmelig for, at jeg har fået chancen for igen at skulle være sammen med verdens bedste lyttere hver dag. Så må vi se på, om der bliver tid til noget tv i DR-regi senere, siger Sara Bro.

Det er nemlig til radiomikrofonen, Sara Bro returnerer til. Hun er allerede vendt tilbage til DR, hvor hun hen over sommeren skal være vært på programmet "Sommermorgen", der erstatter "Go Morgen P3".

Ved siden af skal den populære vært være med til at udvikle det nye program, som Sara Bro til september skal være vært for sammen med David Mandel. Han har de sidste par år vækket P3's lyttere om morgnen.

- Sara har en unik forståelse for P3’s lyttere, hun er en utroligt dygtig radiovært, og så er hun grundlæggende et dejligt menneske, som vi er rigtig glade for at have tilbage på holdet, siger programchef på P3, Christian Ottenheim.

Sara Bro har været ansat i DR af flere omgange - første gang i 1995, hvor hun lavede børneradio på P3, og senere børne- og ungdomsprogrammet 'Hjerteflimmer' på DR1. Senest har Sara været den ene halvdel af P3s formiddagsprogram verdens største brevkasse med Adam Duvå Hall.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.