Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i deres gennembrudsroller som henholdsvis Jack og Rose i storfilmen Titanic fra 1997.    
Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i deres gennembrudsroller som henholdsvis Jack og Rose i storfilmen Titanic fra 1997.     Foto: HANDOUT

Den engelske skuespillerinde Kate Winslet var mandag gæst i det amerikanske talkshow 'Jimmy Kimmel live', hvor hun bekræftede det, som alle filmelskere har vidst i snart tyve år.

Det skriver engelske The Independent.

Det er efterhånden ved at være 20 år siden, at filmen 'Titanic' tog hele verdens biografpublikum med storm, da den ramte både isbjerg og det store lærred tilbage i 1997. Den tragiske kærlighedshistorie mellem Kate Winslets karakter 'Rose' over for Leonardo DiCaprios 'Jack' knuste hjerter verden over.

A handout picture received from Southampton City Council on Apri 353536

Men enhver, der set den klassiske storfilm, har med garanti også undret sig over, om ikke filmens ulykkelige slutning kunne være undgået. For var der virkelig ikke plads til dem begge oven på den massive dør, som 'Rose' klamrer sig til, mens hendes udkårne drukner i det mørke og iskolde hav?

FRANCE-CINEMA-REVENANT

Nu har en af filmens hovedpersoner selv løftet sløret for det ofte stillede spørgsmål. For da 40-årige Kate Winslet mandag aften var gæst hos den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel, blev hun spurgt ind til, om ikke 'Rose' i virkeligheden lod sin kæreste dø.

»Jeg er helt enig. Faktisk tror jeg sagtens, at der var plads nok til ham,« fortæller Kate Winslet.

Gennem årene har filmens trofaste fans livligt forsøgt at bevise over for filmens instruktør James Cameron, at både 'Rose' og 'Jack' kunne have overlevet det historiske skibsforlis.

Kate og Leo

20magRevenan2.jpg

Tilbage i 2012 svarede James Cameron filmens mange undrende fans, da han forklarede, at det ikke handlede om hvor meget plads, der var på døren, men istedet om 'opdrift'.

»Da Jack sætter Rose på den dør, forsøger han selv at komme op på den. Han er ikke et fjols, og har ikke lyst til at dø. Men det er klart, at der kun er opdrift nok til én person, så han træffer en beslutning, og lader hende overleve,« fortalte James Cameron dengang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.