I den nye sæson af Årgang-0 bliver Emma sat overfor en bankrøver, som forklarer hvorfor man skal vælge sine venner med omhu

Der er skudt en ny sæson i gang af TV2's serie Årgang-0, der handler om fire børns liv, fra de er helt små.

Børnene er nu ikke helt børn længere. De er blevet teenagere, med hvad det indebærer af One Direction-merchandise, som er at finde hos Emma, som bor hos sin familie i Tarm.

Og for netop hende står hun i udsendelserne overfor lidt af en oplevelse. Hendes skole vælger, at hun og klassen skal besøge en indsat fra Sønder Omme Statsfængsel, der sidder inde for bankrøveri.De skulle møde ham, fordi klassen skulle se, hvordan en person fra en velfungerende familie, der klarer sig fint i skolen, kan ende i fatale situationer, hvis man får de forkerte venner. Noget Emma tager til sig.

Emma har tidligere i serien oplevet problemer på hjemmefronten, da forældrene, Lene og Poul-Erik, for et par år siden var tæt på at gå fra hinanden.Men de blev sammen og er det stadig, så den lille kernefamilie fra Tarm holder fanen højt.

Hovedpersonerne i Årgang-0 er alle børn, der er født lige omkring årtusindskiftet, som man vil følge, indtil de er 18 år gamle. Formålet er at vise Danmarkshistorien ud fra de fire familiers øjne.