Emilie Päevatalu skal i morgen synge 'Let's take a walk' af Raphael Saadiq i TV 2s 'Voice - Danmarks største stemme.'
Emilie Päevatalu skal i morgen synge 'Let's take a walk' af Raphael Saadiq i TV 2s 'Voice - Danmarks største stemme.' Foto: Jeppe Michael Jensen

I morgen synger Emilie Päevatalu for fjerde gang ind i omkring 800.000 danskeres dagligstuer. Det sker, når semifinalen i sangkonkurrencen 'Voice - Danmarks største stemme' ruller over skærmen. Og den 24-årige københavner kunne godt vænne sig til livet i rampelyset, fortæller hun til BT dagen før den store semifinale

Emilie, der til daglig studerer på Roskilde Universitet, har været nødt til at fokusere alt sin energi på det krævende tv-program. Sangtræning, koreografi, interviews og sparring med coachen Liam O'Connor er bare nogle af de ting, der skal findes tid til.

- Det er sindssygt travlt. Jeg er nødt til at sætte skole, arbejde og alt andet på 'hold' for at lave Voice. Man kan mærke, at jo længere man går i programmet, jo mere tid skal man bruge på det, fortæller Emilie Päevatalu.

The Voice

Liam O'Connor

Omvendt Jantelov?

Emilie Päevatalu er efterhånden kommet langt i Voice og mærker da også opmærksomheden på de sociale medier, fra folk på gaden og i bussen. Men samtidig fortæller hun også, hvordan hun oplever, at folk på trods af interessen er generte og tilbageholdende i forhold til at komme over og tale med hende.

- Jeg synes, vi skal stikke Janteloven skråt op. Folk kan bare komme over og snakke med mig. Hvis de synes, jeg er fed, så skal de bare sige det til mig, og hvis de synes, jeg er dårlig, så kan de også bare sige det, for det kan jeg også bruge til noget. Folk skal glemme den der Jantelov, og så bare komme over og tale med mig, fortæller Emilie Päevatalu om den omvendte form for Jantelov, hun oplever.

I morgendagens program lover Emilie at tage publikum og seere med tilbage i tiden med moderniseret Motown og halvtredser-stil. Sådan skal hun forsøge at synge sig i Voice-finalen med nummeret 'Let's take a walk' af Raphael Saadiq.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.