I tirsdagens udgave af TV3-programmet Luksusfælden kom eksperterne Jan Swyrtz og Carsten Linnemann på en svær opgave hos 32-årige Pia og 27-årige Kenni. De ejer ingenting, men de har til gengæld en gæld på mere end en million kroner.

Parret har været gift i fire år og har fået to børn sammen - dertil kommer to delebørn. Pia har desuden et barn fra et tidligere forhold, som hun betaler børnepenge til. Det har dog været svært for parret at sætte børnene i forreste række, for Pia tog en kæmpe gæld med sig ind i forholdet.

I Luksusfælden har eksperterne lagt et stramt budget, så gælden - der blandt andet tæller ubetalte regninger og gæld til Skat - kan blive betalt. Men det har været svært for parret at overholde budgettet, særligt fordi at Pia skulle have et fuldtidsarbejde, for at det kan løbe rundt.

»Jamen det er gået sådan, at vi ikke følger det budget, de lavede. Jeg har ikke fundet et fuldtidsarbejde, så derfor er det svært for os at overholde budgettet,« forklarer Pia til BT.

Hun fortæller, at parret hver måned prioriterer skarpt, hvad pengene bruges på, og der er ingen slinger i valsen i forhold til gælden, som de prioriterer at få afdraget på hver måned.

»Alle kreditorer bliver betalt, og det er det vigtigste,« siger Pia.

Hver måned har parret 3500 kroner til overs, når kreditorerne er betalt. De penge bruger familien på mad til hele familien og  benzin til bilen.

»Jeg synes, det er noget hårdt, men vi kan ikke undvære bilen, der hvor vi bor, og jeg er meget alene med børnene,« siger Pia.

I videoen kan du se, hvordan Pia reagerede, da omfanget af gælden gik op for hende.