Peter Ingemann bliver vært på den nye sæson af "Nybyggerne", hvor han også indledte sin TV2-karriere i 2013.

Efter tre års pause skal Peter Ingemann igen styre løjerne, når fire par dyster om at sikre sig et vinderhus i det populære program "Nybyggerne".

- Jeg glæder mig rigtig meget, da det jo var det allerførste, som jeg lavede i TV2-regi. Jeg kan tydeligt huske, hvordan jeg havde det for tre år siden. Jeg var skidenervøs, griner Ingemann, der er glad for ikke at skulle være i fokus i programmet.

- Det er ligesom med "Bagedysten", hvor jeg også bare holdt mig i baggrunden. Der skal nok blive masser af spænding og frustrationer blandt parrene, lyder det fra Peter Ingemann.

LÆS OGSÅ: Husker du Krumme-skuespilleren? Her er han i dag

Optagelserne starter den 15. august i Aalborg-området, og der bliver optaget 10 programmer. Det hele afsluttes til foråret med den store finale, hvor seerne afgør vinderne af "Nybyggerne".

Peter Ingemann er lige vendt hjem fra optagelserne til årets julespecial af "Størst".

- Vi har lige været på Mallorca, som jo igennem mange år var den største danske feriedestination, fortæller Peter, som oplyser, at fra på onsdag den 24. august sender TV2 seks nye programmer af "Størst", hvor han igen er rejst ud på nye eventyr.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemanns boligfidus: Fedt hammerslag

Artiklen er oprindeligt bragt hos herognu.dk