Politikprogrammet Mogensen & Kristiansen stopper på TV2 News. 
Politikprogrammet Mogensen & Kristiansen stopper på TV2 News.  Foto: Henning Bagger
'Mogensen & Kristiansen' på TV2 News stopper. De to værter, Peter Mogensen og Michael Kristiansen, har brug for en pause hver for sig

I fem år har de to garvede politiske debattører Mogens og Kristiansen hver uge diskuteret slagets gang i dansk politik. Men det er slut nu. Det fortæller Peter Mogensen på sin Facebook-profil:

- Kristiansen og jeg trænger til en pause. Vi har hver fredag (og forberedelse torsdag) i fem år arbejdet med Danmarks sjoveste politiske program. Vi trænger lige til at genoplade lidt.

Ifølge Peter Mogensen er planen, at han med sin meddebattør vender tilbage til News-skærmen i 2014 med en ny version af det populære program. 

I mellemtiden er TV2 News klar med et nyt politisk program, der overtager sendefladen i løbet af februar. Hvad det indeholder, er endnu ukendt. Mogensen og Kristiansen forsvinder dog ikke helt fra fjernsynet. De vil begge to stadig være at se i 'Tirsdagsanalysen' - også på News.

- De vil fortsat være sammen med Lotte Mejlhede på NEWS hver tirsdag, ligesom de være med på transmissioner fra bl.a. politiske landsmøder,” siger kanalchef Mikkel Hertz.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.