'Mogensen & Kristiansen' på TV2 News stopper. De to værter, Peter Mogensen og Michael Kristiansen, har brug for en pause hver for sig

I fem år har de to garvede politiske debattører Mogens og Kristiansen hver uge diskuteret slagets gang i dansk politik. Men det er slut nu. Det fortæller Peter Mogensen på sin Facebook-profil:

- Kristiansen og jeg trænger til en pause. Vi har hver fredag (og forberedelse torsdag) i fem år arbejdet med Danmarks sjoveste politiske program. Vi trænger lige til at genoplade lidt.

Ifølge Peter Mogensen er planen, at han med sin meddebattør vender tilbage til News-skærmen i 2014 med en ny version af det populære program. 

I mellemtiden er TV2 News klar med et nyt politisk program, der overtager sendefladen i løbet af februar. Hvad det indeholder, er endnu ukendt. Mogensen og Kristiansen forsvinder dog ikke helt fra fjernsynet. De vil begge to stadig være at se i 'Tirsdagsanalysen' - også på News.

- De vil fortsat være sammen med Lotte Mejlhede på NEWS hver tirsdag, ligesom de være med på transmissioner fra bl.a. politiske landsmøder,” siger kanalchef Mikkel Hertz.