Her smager værten på sin egen sæd.
Her smager værten på sin egen sæd. Foto: Screenshoot Youtube

Der er blevet sagt og skrevet meget om smagen af sæd, men det er ikke så ofte, at man ser mænd smage på deres egen 'vare', om man så må sige.

I programmet 'Sexministeriet' er værterne ofte gået langt i sexens tjeneste, og det gør de også i onsdag aftens udgave af programmet.

I programmerne har DR Mama værten Jacob Hinchely fået jobbet som ministersekretær, og han fortæller i indslaget 'Jacobs Boleskole', hvordan drenge og mænd kan få deres sæd til at smage bedre.

Han giver nærmest 'opskriften' på, hvordan man kan 'lave' sin egen gourmet-sæd.

- Så hvis din dame ikke gider tage din mandemælk lige i munden, så er der heldigvis en måde hvorpå vi kan gøre smagen lidt bedre, fortæller han på mere eller mindre pædagogisk vis.

Ingen fest og rygning

- Alkohol og alle former for rygning er et no go, så hvis du har været ude at feste med Poul Krebs og Lukas Graham en hel aften, så skal du altså ikke forvente, at hun er klar på at tage en ladning lige i munden, fortæller han. 

Hvis man i følge Jacob, skal have en 'lækker gourmet-sæd' skal man drikke masser af vand. Det skader heller ikke at spise persille og selleri, der gør smagen mild. Og hvis du skal have sødme, skal du spise kardemomme, kanel og frugt.

Til slut smager han på sin egen sæd for at teste effekten af sine egne råd. 

- Ja den er ok, den er god nok, konkluderer han efter smagsprøven.

DR: Det er helt ok

Når man ser klippet, kan man undre sig over, om det er ægte sæd, som værten smager på.

- Så vidt jeg er orienteret, så er det 100 procent hans eget ægte sæd, som han smager på i programmet, men jeg var ikke selv med under optagelserne, fortæller redaktionschef i DR Ung Kasper Tøstesen, til bt.dk.

Men hvorfor skal licenspengene bruges på 'sædsmagning' på DR HD?

- Fordi det er god folkeoplysning. Kernen i Public Service er god oplysning, og det kan det sagtens være, når det drejer sig om sex. Så kan man jo godt gøre det interessant og sjovt. Og hvorfor ikke vise det i stedet for bare at tale om det, siger Kasper Tøstesen.

Men hvorfor er det godt tv?

- Det er rigtig godt tv fordi, at det er 100 procent korrekt. I alt hvad vi laver, er der sexologer inde over i processen. Samtidig er det relevant og positivt. Vi tror på at humor og den lette stemning i programmet, kan være med til at folk ser den positive stemning i buskabet, siger han.

Du kan se Sexministeriet i aften på DR HD.

HVAD MENER DU? ER DET PUBLIC SERVICE ELLER ER DR PÅ VILDSPOR? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.