Nyhedsmagasinet DR2 Dagen får fra 1. april en ny mand i værtsstolen i form af tidligere radiovært Steen Nørskov.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Steen Nørskov kommer fra en stilling som vært på P1 Orientering, ligesom han har været vært på programmet 'Arabiske Stemmer', som han sammen med Naser Khader har modtaget radioprisen *Prix Radio' for. I forbindelse med Steen Nørskovs nye job lukker programmet dog pr. 29. marts.

Fra 2007 til 2011 har Steen Nørskov desuden været DRs korrespondent i Mellemøsten, og nu skal han altså igen tilbage på tv-skærmen, når han fra 1. april indtager værtsrollen sammen med Maria yde, der allerede er vært på programmet.

»Jeg glæder mig til at vende tilbage til at lave TV, som jeg arbejdede med i de år, jeg var korrespondent. Jeg har masser af gange stået ude i mørket et eller andet fjernt sted ude i verden – som regel i Mellemøsten – og svaret på spørgsmål fra tv-studiet i København. Nu bliver det rigtig spændende at være den, der forhåbentlig er i stand til at stille alle de gode, begavede og nysgerrige spørgsmål til kilderne derude. Det glæder jeg mig til,« siger Steen Nørskov i pressemeddelelsen fra DR.

Steen Nørskov bliver ny vært på DR2 Dagen.
Steen Nørskov bliver ny vært på DR2 Dagen.
Vis mere

Før sin tid hos DR har Steen Nørskov været journalist på blandt andet Ritzaus Bureau og Dagbladet Information. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991.

Udover Steen Nørskov og Maria Yde er også Henrik Lerche, Sophie Bremer og Camilla Thorning vært på DR2 Dagen, som bliver sendt på DR alle hverdage.