Det kan være svært at holde sig vågen, når man har været igennem en hård uge fyldt med mange tanker og valg. Det måtte landmanden Dennis fra tv-programmet 'Landmand søger kærlighed' sande. For mens Cecilie børstede tænder før natten, måtte han bukke under for søvnen.

I det populære tv-program 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 har fem landmænd datet flere kvinder i jagten på den store kærlighed, og i programseriens niende afsnit - der blev sendt tirsdag aften - valgte landmanden Dennis at invitere Cecilie med på en romantisk weekend i København.

Men romantikken sluttede, før det rigtigt begyndte.

Det skriver TV 2.

Efter en middag i hotellets restaurant var det blevet tid for de to til at krybe under dynen, men mens Cecilie gjorde sig klar til natten på badeværelset, skete der intet mindre end, at Dennis faldt i søvn.

Selv forklarer han, at han simpelthen var for træt.

»Jeg var satme så træt, det havde været en hård uge op til. Hovedet kogte nærmest efter sådan en lang dag,« forklarer han til TV 2.

Samtidig fortæller han, at det måske heller ikke var helt skidt at falde i søvn, inden Cecilie kom tilbage på værelset, da han ikke ville give hende falske forhåbninger, idet han ikke havde romantiske følelser for hende, men havde valgt hende, fordi han havde den bedste kemi med hende.

Det viste sig heldigvis, at Cecilie heller ikke havde romantiske følelser for ham. Da de kørte sammen hjem til Jylland, blev de ifølge TV 2 derfor enige om, at 'det nok var det'.