Du har sikkert set den mange gange. Julefilmen 'Alene Hjemme', der bliver sendt år efter år, når kalenderen i slutningen af året skriver december.

Filmen om den 8-årige Kevin McCallister, der bliver glemt af sin familie, da de skal på juleferie til Paris, er blevet set i hele verden. Der er dog en detalje, som de fleste måske ikke har lagt mærke til, skriver mediet Lajkat, der hører under svenske Aftonbladet.

Efter et skænderi aftenen inden familien skal rejse, bliver Kevin sendt på loftet for at sove, og næste morgen, da han står op, er familien taget afsted. Men hvordan kan det lade sig gøre at glemme et medlem af familien?

Svaret på det kan findes i skænderi-scenen aftenen inden, da familien har fået leveret pizzaer til fællesspisning. Da Kevin opdager, at storebroren har spist hans pizza, bliver han sur, og de to kommer op at toppes.

Her bliver der spildt en masse på bordet, som Kevins far er hurtig til at få ryddet op. Og hvis du kigger godt efter, kommer der et svar på, hvordan familien slet ikke opdager, at Kevin ikke går ombord på flyet.

Du kan se scenen her:

Da faren tørrer bordet af, smider han efterfølgende en stor bunke ud. Og ved nærmere eftersyn får han samtidig smidt en flybillet i skraldespanden - billetten med den 8-årige Kevins navn på, og familien har altså ikke haft en billet i overskud, da de skulle ombord på flyet.

Kevins far smider en stor bunke ud i skraldespanden - heriblandt flybilletter med Kevins navn.
Kevins far smider en stor bunke ud i skraldespanden - heriblandt flybilletter med Kevins navn.
Vis mere

Og dermed fik Kevin McCallister 'æren' af at blive hjemme i huset, hvor han fik lov til at stifte bekendtskab med bland andet to tyveknægte.

De to originale Alene Hjemme-film med Macaulay Culkin i hovedrollen som Kevin, er blandt verdens mest sete julefilm overhovedet målt på antal solgte billetter i biografen.