Grædende, iført strømpesokker og forfulgt af snurrende kameraer forlod 25-årige Lesley Bilgrav Big Brother-huset onsdag aften. Få minutter forinden fik hun at vide, at hendes søster var kørt galt i sin bil. Men der skulle gå flere timer, før det lykkedes at få hende trukket ud af produktionen.

Det fortæller en oprørt kæreste til den 25-årige Albertslund-pige.

- Der gik to timer, før det lykkedes dem at trække hende ud. 'Hendes søster er kørt galt. Hun er på hospitalet', forklarede jeg igen og igen. Men de undskyldte sig med, at det er en live-produktion og ikke sådan at gøre, kæresten fortæller Daniel Pedersen.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Ifølge de kontrakter, som Big Brother deltagerne skriver under på, kan en deltager netop trækkes ud, hvis et nært familiemedlem bliver syg eller kommer til skade. Det forbehold havde Lesleys kæreste Daniel, der også agerer manager for hende, sikret sig inden hendes deltagelse. Men han kalder det forrykt, at det skal være så vanskeligt, når uheldet pludselig sker.

Allerede 20.30 bliver han kontaktet af Lesleys mor, der fortæller, at søsteren er forulykket i sin bil. Men den deltager-ansvarlige er ikke at træffe, og da Daniel og Lesleys veninde Camilla endelig står ved Big Brother-huset i Skovlunde er der heller ingen, der ved, hvad de skal stille op.

LÆS OGSÅ: 

- Jeg bliver placeret i en stol og bedt om at vente. Her sidder jeg i halvanden time. Men pludselig kan Camilla (Lesleys veninde, red.) fortælle mig, at Lesley stadig går smilende og uvidende rundt i huset. Og så bliver jeg tosset. Jeg bliver kaldt ned i produktionsrummet, men smidt ud igen – og bedt om at vente endnu længere. Ingen aner rigtigt, hvad de skal gøre. Det er helt grotesk, beretter Daniel.

Endelig – efter to timers venten - bliver Daniel lukket udenfor, og her kommer hans grædende kæreste gående ham i møde med en hale af kamerafolk efter sig. Han gør mine til at trække hende med sig, men så opstår der pludselig diskussion med produktionsholdet, som insisterer på, at de skal køre hende på hospitalet.

- Hun står i strømpesokker og græder, og det eneste jeg tænker på, er, at få hende med mig hen i bilen, så hun kan komme hurtigt ind til sin søster. Vi begynde at løber, men kamerafolkene følger efter os. Det er ren Hollywood, og helt grotesk at opleve, fortæller Daniel.

Til slut får han sin vilje. Lesley bliver kørt til hospitalet af ham – uden kameraer. Her har søsteren det efter omstændighederne godt, men er fortsat indlagt.

- Nu skal Lesley bare have noget ro. Jeg står meget undrende over for den måde, SBS har håndteret den her situation på, siger Daniel Pedersen.

Under furoren venter veninden Camilla fortsat indendøre hos SBS og når derfor ikke med i bilen, da Lesley køres afsted.

- Da vi er kørt, får hun bare at vide af SBS, at nu kan hun godt gå sin vej. Så stod hun ellers der i industrikvarter og ikke anede, hvad hun skulle stille op, fortæller Lesleys kæreste.