Martinna har ikke tænkt sig at holde fri fra sit arbejde, selvom det er sommer.

Martinna fra ‘De unge mødre’ lever det liv, hun altid har drømt om. Hun er hjemmegående mor og har al den tid, hun gerne vil have, til sine to drenge, Milan og Elliot. Hun er egentlig uddannet pædagogisk assistent, men nu lever hun af den indtægt, hun har på sin blog og de sociale medier. Det betyder dog, at hendes arbejde og fritid flyder meget sammen, indrømmer hun.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

– Selvom jeg tjener penge på reklamer og kommercielle samarbejder, anser jeg det ikke som et arbejde. For mig har et arbejde altid været noget, som skulle gøres af pligt – og ikke nødvendigvis lyst. Og så kan man jo diskutere, om jeg har haft de rigtige jobs? Sikkert ikke. Men det er helt fremmed for mig at tjene penge på noget, som jeg rent faktisk elsker at lave. Ja, noget som jeg slet ikke har lyst til at undvære, selv hvis jeg var millionær, skriver Martinna på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Martinna fortælle om, hvorfor familien er så vigtig for hende:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor har fundet kærligheden

– Jeg føler, at mit arbejde er SÅ givende. Jeg lærer så meget om mig selv og andre, og jeg udvikler mig hele tiden. Den respons jeg får fra jer, som følger med, den er så givende! Det er fantastisk at dele noget fra ens liv – refleksioner, følelser og tanker og så opleve, at andre kan relatere til det på den eller anden måde  eller måske slet ikke, og det er jo også helt okay – og meget lærerigt for mig

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er min kæreste

Hver dag er ferie for mig

Men hvor de fleste andre trækker stikket ud, lukker computeren ned og sætter autosvar på mailen i tre uger her henover sommeren, så har Martinna ikke helt den samme luksus i sit erhverv.

–  Jeg holder altså ikke ferie i år. Hver dag er jo faktisk lidt ferie for mig. Må man godt sige det? Jeg lever jo virkelig det liv, jeg drømmer om: Hjemmegående med mine to skønne drenge og samtidig blogger. Selvom det kan være svært nogle dage at få det hele til at gå op og få tid til det hele, elsker jeg vores hverdag, fastslår hun på bloggen.

Martinna tror også, at hendes følgere ville blive bekymret, hvis de pludselig ikke hørte fra hende i flere uger. Læs hele Martinnas blogindlæg HER, hvor man altså kommer til at kunnefølge hende hele sommeren igennem.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber: Derfor friede jeg efter kun en måned

 

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.