Robinson Ekspeditionens ældste deltagere, Dorthe Graae Lassen, 38, og Kristian Simmelgaard Kristensen,46 fra Vandel havde meldt sig til årets Robinson Ekspedition som ekskærester for at finde ud af, om de kunne blive kærester igen.

Men missionen mislykkedes. Da Dorthe fik muligheden i årets allerførste øråd for at ofre sig og forhindre sin tidligere kæreste i at blive stemt ud, var der ingen tvivl i hendes sind, og Kristian måtte forlade øen og ekspeditionen som den første.

- Der er ikke sket så meget. Vi er stadig gode venner, men jeg hjælper ikke længere til på kroen. Jeg har fået et job på et kontor, siger Dorthe Graae Lassen med et lille, genert smil efter at have set første afsnit sammen med alle de andre deltagere ved en forpremiere i sidste uge.

Deres parforhold overlevede ikke, at Kristian havde været Dorthe utro, selv om han siden havde fortrudt sit sidespring så inderligt.

Allerede fra start blev fronterne kridtet op, da Kristian og Dorthe blev sendt i duel med hinanden.

Hold kammeraterne gav heller ikke parforholdet en chance. Anført af den højlydt forargede drama-queen Melissa måtte Kristian lægge ører til at blive kaldt 'klam' og 'et svin'.

Men det var Dorthes valg, der i sidste ende fik ham til at indse, at slaget om Dorthes hjerte og overlevelse i ekspeditionen var tabt.