Emmelie de Forest vinder 'Vild med dans'.

Spørger man danskerne, bliver det den 25-årige tidligere Eurovision-vinder, der løber med sejren i den 15. udgave af TV2’s årlige dansekonkurrence.

Til trods for at Emmelie de Forest ved et 'Vild med dans'-pressemøde tidligere på året slog fast, at hun ikke kan finde ud af at danse og kæmper med en krop, der godt kan virke lidt låst på et dansegulv, tror et lille flertal i en ny undersøgelse, at hun kommer til at hæve trofæet, når vi når til finalen den 23. november i Horsens.

I en YouGov-undersøgelse, hvor 1.008 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18-74 år er blevet spurgt, hvem de tror vinder 'Vild med dans' i år, vinder Emmelie de Forest med ni procent af stemmerne.

Skuespiller Molly Egelind og tidligere håndboldspiller Lars Christiansen får hver tre procent af stemmerne, mens resten af feltet ikke vurderes de store vindermuligheder.

Emmelie de Forest, der også er bookmakernes favorit, danser med den 28-årige professionelle danser Frederik Nonnemann, hvis formkurve i ’'Vild med dans' er opadgående.

Siden debuten i 2013, hvor han endte på en sidsteplads med radiovært Le Gammeltoft, er han hver sæson rykket tættere og tættere på en finaleplads. Sidste år opnåede han en femteplads med YouTube-stjernen Julia Sofia, men måske han altså med Emilie de Forest kan nå helt øverst på skamlen.

Ingen sangere har tidligere vundet 'Vild med dans', og spørger man eksperterne, vil Emmelie de Forest også få hård konkurrence af Lars Christiansen, hvis kone, Christina Roslyng, vandt tilbage i 2006.

Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann.
Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Da Emmelie de Forest i 2013 vandt Eurovision, måtte hun høre meget for, at hun optrådte uden sko. I 'Vild med dans' er hun nødt til at hoppe op på de høje hæle, men det er ikke noget problem, forsikrer hun.

»Jeg fik taget mål for længe siden til mine dansesko, og de hjælper mig faktisk til at stå bedre fast og derved gør det lettere at danse,« har hun tidligere udtalt til B.T.

»Til hverdag går jeg også ofte i høje hæle, så det går helt fint.«

Ifølge YouGov-undersøgelsen er Emmelie de Forest mest populær blandt de 18-29-årige og 60-74-årige. Politisk har hun flest fans blandt Socialdemokratiets støtter.