Designdommeren Mette Helena Rasmussen fremstår cool og tjekket i TV2-programmet 'Nybyggerne', men på hjemmefronten har livet været helt anderledes hårdt og kaotisk det seneste år.

Det afslører hun nu på Instagram, hvor hun fortæller om sit personlige mareridt, der nu er sluttet lykkeligt for hende men ulykkeligt for hendes ekskæreste.

De har nemlig været i en hård og opslidende retssag om, hvor deres fælles barn skal bo. Mette Helena Rasmussen har nu vundet sagen, sådan at barnet fortsat skal bo hos hende, fortæller hun.

»Tak til alle jer, der har støttet mig. Jeg er frifundet«, skriver hun til den meget følelsesladede video, og fortsætter:

»Eller oversat til almindelig dansk: Jeg har vundet retssagen om bopæl i byretten, og min søn skal fortsat bo hos mig. Lige nu er jeg bare sådan grædende glad og lettet, men også helt udmattet oven på hvor stressende et års retssag med uvished har været, og aftenen skal bare bruges sammen med Johs. Vi skal fejre det med et spil matador og risengrød. Ikke at han ved, at vi fejrer det«, skriver Mette Helena Rasmussen.

Se den rørende video her: