Den 42-årige danske skuespiller Thure Lindhardt, har allerede fået sin julegave for et par måneder siden.

Til Billed Bladet fortæller Lindhardt, at han er blevet far til en lille pige, og i en SMS til BT skriver han, at det er sket 'for et par måneder siden'.

Thure Lindhardt havde ikke mulighed for at tale med BT onsdag, da han er i Sverige for at promovere den danske/svenske tv-thriller 'Broen', hvor han spiller den mandlige hovedrolle i seriens sidste sæson, der har premiere nytårsdagsaften.

Men om sin nye rolle som far, skriver han kort:

»Det er rigtig dejligt, jeg er dybt taknemmelig og glad. Vi har endnu ikke fundet et navn,« skriver Thure Lindhardt efterfulgt af en smiley, der tænker.

Thure Lindhardt er åben omkring sin seksualitet, og har haft flere homoseksuelle kærester. Men han betegner ikke sig selv som bøsse i den sammenhæng. Men som biseksuel.

»Hvem ved om jeg har et barn og en kone om et år, sagde Thure Lindhardt i et Euroman-interview i 2009,«, hvilket han uddybede overfor BT:

»Hvor jeg er konkret om ti år, aner jeg ikke og jeg vil heller ikke vide det. Det kunne være med en kvinde. Det kunne være en mand.«

Ifølge BTs oplysninger har Thure Lindhardt fået sin nyfødte pige med 'to veninder han kender som par', som en kilde siger. Så alt tyder på, at den 42-årige mand er ved at danne sin egen regnbuefamilie.

Selvom Thure Lindhardt har en international karriere insistererer han på at bo i København, og i at optræde på forskellige teaterscener i hovedstaden samt i danske film og serier.

I følge hans agent, Lene Seested, har Lindhardt de seneste år afslået flere roller i større engelske og amerikanske film, fordi han også vil lave dansk teater og dermed bevare forbindelsen til sin hjemby.

Til næste år skal han optræde i stykket 'Revisoren' på Nørrebros Teater i København, samt deltage i optagelser til Kasper Torstings spillefilmdebut om Første Verdenskrig 'I krig og kærlighed', hvor han har en af de bærende roller.