Lyt til artiklen

Når kvinder venter sig, er de normalt i lykkelige omstændigheder. Men sådan var det ikke for skuespilleren Pernille Vallentin, der for tre år siden fik både en Bodil og en Robert for sin rolle i filmen 'Fri os fra det onde'.

Først måtte den alfeagtige skuespiller nemlig igennem to ufrivillige aborter, hvor hun mistede sin og kæresten Kasper Spez ønskebørn. Først da sønnen Charlie kom til verden i april sidste år, var parrets lykke gjort. Men også den graviditet var svær at komme igennem for den spinkle 34-årige kunstner.

- Den gang besvimede jeg hele tiden og havde blødninger flere gange, hvor jeg måtte indlægges. Så det var mere nervepirrende. Men der har slet ikke været noget denne her gang. Det går lige efter bogen, det er så dejligt. Måske har min krop bare vænnet sig til det nu, lyder det fra en lykkelig Pernille Vallentin.

Hun er nemlig i rigtig lykkelige omstændigheder denne gang og venter sit andet barn i midten af november. Og måske er det fordi, denne graviditet går helt som den skal, at Pernille Vallentin, der også er kendt for sin overivrige figur i BroBizz-reklamerne for Storbælsbroen, slet ikke troede, hun var gravid, da hun i foråret gik til lægen.

Faktisk troede hun, at der var tale om en banal halsbetændelse, fordi hun generelt havde det skidt og var træt.

- Men da jeg fortalte sygeplejersken, at min menstruation kom lidt, men stoppede igen, og at jeg havde kastet op den anden dag, foreslog hun at tage en graviditetstest. Det kunne hun da godt. Men jeg er altså ikke gravid, sagde jeg til hende, fortæller Pernille Vallentin og efterligner det afgørende tonefald, hun talte til sygeplejersken i.

Men det var hun. For graviditetstesten var rungende positiv, mens testen for halsbetændelse var lige så rungende negativ.

- Det var jo bestemt en overraskelse. Men vi blev meget glade og var enige om, at der var en mening med det, fortæller Pernille Vallentin.

Og som det også var tilfældet med sønnen Charlie, så kender hun allerede kønnet på det kommende efterårsbarn.

- Vi skal have en dreng til. Men vi har ikke fundet noget navn endnu. Denne gang er vi lidt på bar bund, for vi synes jo, at Charlie er det bedste navn, så det er lidt svært at finde et, der er lige så godt, fortæller skuespillerinden.

Men det er ikke kun biograf- og reklamefilm, der har gjort den blonde, spinkle skuespiller kendt. Hun kan nemlig også synge. Og når kæresten også er musiker, ligger det jo lige til højrebenet at lave musikalske projekter sammen. Hvilket præcis er, hvad parret bruger sommeren i deres kolonihavehus i Bagsværd til.

- Kasper og jeg har et musikprojekt sammen, som vi kalder for pudekamp. Nu giver vi det en skalle og fokuserer på musikken, lyder det fra en glad Pernille Vallentin.

Se hele billedet af en gravid Pernille Vallentin her:

Så gravid ser Pernille Vallentin allerede ud, selv om det først er i midten af november, den blonde alfeagtige skuespillerinde har termin med sit og kæresten Kasper Spez andet barn. Foto: Privat
Så gravid ser Pernille Vallentin allerede ud, selv om det først er i midten af november, den blonde alfeagtige skuespillerinde har termin med sit og kæresten Kasper Spez andet barn. Foto: Privat
Vis mere

(Hvis du er på mobilen - klik her for at se billedet)