I ti år var han 'Harry Potter', drengen med brillerne og arret i panden, Ham, der skulle så grueligt meget igennem, før der igen kom ro i universet af mugglere, troldmænd og hekse.
Den sidste film om Harry Potter, Hermione, Ron og alle de andre er allerede tre år gammel, og siden har den britiske skuespiller Daniel Radcliffe haft travlt med at prøve kræfter med både teaterscenen, tv-roller og flere andre film.

I øjeblikket er han aktuel med den romantiske komedie 'What If' og var for nylig i Danmark, hvor han ikke lagde skjul på, at han ikke er meget for at gentage rollen som troldmand.

- Jeg vil gerne gøre prøve noget helt anderledes. Ikke bare fra 'Harry Potter', nu hvor jeg har lavet 'Woman in Black' vil jeg ikke prøve noget som den igen, jeg vil heller ikke lave endnu en film som 'What If' lige med det samme. Jeg har ikke lyst til at gentage mig selv. Når man har spillet en rolle i så lang tid, kommer der en naturlig trang til at spille så mange andre roller som muligt, siger Daniel Radcliffe, der i interviewet også fortæller, hvorfor han endte iført røde djævlehorn til premieren på sin seneste film.