Kort før genindspilningerne til den legendariske 70’er tv-serie ’Dallas’ er en af seriens mest fremtrædende roller,  Larry Hagman som spiller J.R. Ewing, blevet ramt af kræft.
Kort før genindspilningerne til den legendariske 70’er tv-serie ’Dallas’ er en af seriens mest fremtrædende roller,  Larry Hagman som spiller J.R. Ewing, blevet ramt af kræft. Foto: ERIC GAILLARD

Kort før genindspilningerne til den legendariske 70’er tv-serie ’Dallas’ er en af seriens mest fremtrædende roller blevet ramt af kræft.

Den 80-årige Larry Hagman, der spillede den skurkagtige J.R. Ewing i den originale serie, har fået kræft. Men Larry Hagman, der skal gentage rollen som J.R. i genindspilningen, har ikke tænkt sig at opgive rollen trods en kræftdiagnose. Larry Hagman vil modtage behandling for sin kræftsygdom, mens han vil sørge for at vække den klassiske 70′er serie om en rig oliefamilie fra Texas til live.

Larry Hagman
Læs også:

- Som JR jeg kunne slippe af sted med hvad som helst, bestikkelse, afpresning og utroskab. Men jeg blev fanget af kræft. Jeg ønsker, at alle skal vide, at det er en meget almindelig form for kræft, der kan behandles. Jeg vil modtage behandling, mens jeg arbejder på den nye ’Dallas’-serie. Jeg kunne ikke komme i tanke om et bedre sted at være, end at arbejde på det show, jeg elsker, med de folk jeg elsker, skriver han i en pressemeddelelse.

Kiefer Sutherland skal genoplive 'Dallas'

Warner Horizon Television og kanalen TNT, hvor serien skal vises til næste år, støtter Larry.

- Alle hos Warner Horizon Television, TNT og hele Dallas-familien giver deres fulde støtte til Larry Hagman i løbet af denne tid. Vi glæder os til igen at se Larrys magiske arbejde ved at bringe en af ​​tv’s mest interessante, komplekse og kontroversielle figurer tilbage til skærmen i den nye Dallas-serie.

Det er anden gang, at Larry Hagman rammes af kræft. I 1990'erne led han af skrumpelever og leverkræft efter flere års drikkeri, som tvang ham til en levertransplantation.

MONACO-TV-FESTIVAL

Men som rolle n J.R. er Larry en fighter.

- Som I alle ved, kan du ikke holde J.R. nede!

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.