Den danske skuespiller, Nikolaj Coster-Waldau, er blevet verdenskendt efter sin rolle i successerien 'Game Of Thrones'. Faktisk er han blevet så kendt, at han ikke kan færdes frit rundt på den anden side af verden uden at blive genkendt.

Det australske nyhedssite, ABCnews, fortæller således, at flere har spottet den karismatiske dansker i den australske by, Hobart, på øen Tasmanien.

Sitet erfarer således, at flere af byens lokale indbyggere skabte en storm på de sociale medier, efter at de havde set danskeren gå rundt i den australske by. Danskerens navn efterfulgt af hashtagget #GOT (Game Of Thrones) blev således delt flere gange af indbyggerne, der fortalte, hvor de havde set ham.

En af dem var Josie Sibly, der arbejder i en kaffebutik i byen, som danskeren besøgte. 

- Han kom gående ind ad døren, og da jeg så ham, tænkte jeg; "oh my god - det er ham". Jeg blev lidt nervøs, siger hun til ABCnews.

Hun fortæller desuden, at hun ikke tror, at der var så mange i caféen, der genkendte ham. Men det gjorde 21-årige Josie Sibly. Hun er nemlig en kæmpe fan af serien.

- Jeg havde svært ved at tale sammenhængende, men prøvede at opføre mig normalt, lyder det fra Josie Sibly, som dog tog sig sammen til at spørge ham, hvad han lavede i byen. Her fortalte Coster-Waldau, at han blandt andet havde besøgt Hobarts Museum for ny og gammel kunst dagen inden.

- Han var rigtig sød og en smule stille. Jeg tror måske, han håbede på, at han ikke blev genkendt, fortæller Sibly, der fik sig et billede med den danske skuespiller (se øverst i artiklen).

Billedet, der blev postet på Josie Siblys cafés Facebookside, spredte sig hurtigt og har syv timer efter, at det blev oploadet, fået 623 likes og 157 delinger.