Filmfestivalen i Cannes rystet over dokumentaren 'Unlawful Killing'

Prinsesse Dianas tragiske død for 14 år siden kan stadig få sindene i kog. Og det er præcis, hvad der skete i dag på Filmfestivalen i Cannes, da den engelske dokumentar 'Unlawful Killing' blev vist.

Ikke alene kaldes det engelske kongehus for 'gangstere i tiara' i den 90 minutter lange film. Den viser også - for første gang nogensinde - de grusomme billeder af prinsesse Diana liggende død inde i Mercedes'en.

BRITAIN-ROYAL/WEDDING

diana

Billeder der selv ved den efterfølgende høring blev vurderet så voldsomme, at man kun viste dem maskede!

Ved denne høring blev skylden for ulykken placeret hos chaufføren og de biler, der jagtede Diana og hendes kæreste Dodo Al Fayed. Og manede altså dermed enhver konspirationsteori i jorden.

'Unlawful Killing' fortsætter dog i konspirations-sporet og påstår, at Diana blev myrdet af magtfulde grupper i England. Og at der efterfølgende blev lagt låg på forbrydelsen.

FRANCE-DIANA-ANNIVERSARY


Det engelske dagblad 'Daily Mirror' kalder filmen en skandale og kilder i det engelske kongehus siger til bladet, at Dianas to sønner kun håber på, at filmen bliver modtaget med den foragt, den fortjener'.

Bag 'Unlawful Killing' står blandt andet Mohammed Fayed - hvis søn ligeledes døde i ulykken - og den engelske skuespiller Keith Allen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.