TV2´s ny kanalchef har besluttet at lukke reportageserien 'Danmark - ifølge Bubber'. - Øv, siger den kendte TV2-profil, der til daglig er fastansat som vært og ideudvikler i tv-selskabet Eyeworks.

TV2 lukker ‘Danmark-ifølge Bubber’, der er en af kanalens store seerhit. Programmet har kørt non-stop i fire år og skildret Dagens Danmark i 80 programmer.

Bubber,49, fik selv beskeden i sidste uge, hvor 639.000 seere så programmet om børn, der er født som reservedele.

–Min reaktion er øv. Det er meget ærgreligt, for det er min baby og et program, jeg virkelig brænder for, siger den kendte tv-vært, der er ansat i tv-produktionsselskabet Eyeworks og i gang med at udvikle nye tv-programmer.

Han glæder sig over, at ’Danmark – ifølge Bubber’ slutter på toppen , foran mindeprogrammet for ’Vild med dans’ og ’Hvem vil være millionær’.

– Det er rigtigt, at vi stopper ’Danmark – ifølge Bubber’, bekræfter TV2´s nye kanalchef, Lotte Lindegaard. – Det har været rigtig gode programmer, der har kørt i rigtig lang tid. Men som led i at dreje TV2 i en ny retning, har vi alt oppe at vende og vurderer, om programmerne skal fortsætte, eller vi skal finde på noget andet, siger Lotte Lindegaard.

Hun nævner som eksempel, at datingprogrammet ’Dagens mand’ med Pelle Hvenegaard som vært heller ikke fortsætter.

Der er ikke planer om, at Bubber skal være vært i andre programmer i 2014.

- Det er rigtigt. Vi har ikke truffet beslutning om, hvad Bubber skal lave for os til næste år. Men han er en dygtig vært, og vi har været rigtig glade for ham, så dukker det helt rigtige forslag op, møder seerne måske Bubber på TV2 igen, siger Lotte Lindegaard. til bt.dk -

Det er anden gang, Lotte Lindegaard lukker en programserie, som Bubber er vært for. Første gang var i 2005, da hun som ny børne- og ungdomsredaktør på TV2 lukkede Snurre Snups Søndagsklub.

LÆS MERE I BT TORSDAG