Valdemar Slots entreprenante tv-baronesse springer ud som designer på discount

Når Kanal 4 i aften blænder op for anden sæson af seermagneten Danmarks Næste Topmodel, er det traditionen tro med sendefladens sfæriske væsen, Caroline Fleming ved roret. Hvervet som overdommer ved catwalk og catfights er dog ingenlunde så stor en arbejdsbyrde for Bendtners bedre halvdel, at den entreprenante indehaver af Valdemar Slot ikke konstant har nye jern i ilden.

Forfatter, fotomodel, fodbold-frue, parfumør, tv-vært, og slots-ejer, Caroline Fleming kan bryste sig af noget af et sprudlende og spraglet cv. Og nu afslører tv-baronessen eksklusivt overfor bt.dk, at hun springer ud som designer. Nærmere betegnet nylonstrømpe-designer for Dansk Supermarked.

- Jeg har designet en hel linje af strømpebukser, som simpelthen bliver så fedt! Der kommer til at være en 'basic linje' og så kommer der til at være en mere eksklusiv linje. Og hver sæson laver vi nye styles. Det er så fantastisk, og jeg er fuldstændig oppe at køre over det! Jeg havde møde med Dansk Supermarked sidste fredag, hvor jeg så de første strømper og indpakningen, de er sååå fine, kvidrer design-debutanten henrykt til bt.dk.

Hvorvidt valget af samarbejdspartner - Dansk Supermarked - skyldes Amager-drengen Nicklas Bendtners folkelige indflydelse, eller slet og ret er et udtryk for kalkuleret kapitalistisk tænkning, vides ikke. Men den brede distribution, og de lave priser er en vigtig parameter for Fleming.

- Det er sammen med Dansk Supermarked, fordi at jeg godt kan lide, at det er noget alle kan være med til. Og det kan de i dén grad her. Strømperne er i en lækker kvalitet, så hvis du har været stor tilhænger af strømper fra Fogal eller Wolford (til ca. 300 kr stk, red.), vil du elske mine strømper. Og det, at de kun koster en tredjedel. Vi taler et leje der hedder 99, 109, og 129 kroner. Det er lækkert, og man får så smukke ben af dem, lover Caroline Fleming, der selv vil være blikfang for de nye lårbasse-hylstre.

.
Beautiful Legs by Caroline Fleming bliver lanceret i Bilka d 2. oktober. Og Danmarks Næste Topmodel har sæsonpremiere på Kanal 4 i aften.