Carinas forældre og bror i en stille, alvorlig stund sammen med den hjerneskadede pige på hospitalet i Aarhus.
Carinas forældre og bror i en stille, alvorlig stund sammen med den hjerneskadede pige på hospitalet i Aarhus. Foto: DR

Carinas far Kim Melchior føler sig elendigt behandlet af lægerne på Århus Universitetshospital. Som det fremgik af en DR1-dokumentar onsdag aften blev Kim Melchior allerede kort tid efter indlæggelsen mistænksom overfor overlæge Benedicte Dahls motiver i forhold til hans datter Carina, der lå i koma.

- De ringede fra sygehuset og spurgte, hvornår vi kom derind. Allerede dér tænkte jeg, at det virkede som om de bare ventede på at få hendes reservedele, siger Kim Melchior til BT torsdag.

Carina1111

- Vi havde blind tillid til dem på det tidspunkt, og de sagde, at der intet var at komme efter. Carina var faktisk død. Jeg føler det som om de sagde: ’Giv os de organer, eller vi slukker for respiratoren’. Som om Benedicte Dahl allerede havde besluttet sig for, at det var slut, siger Kim Melchior, der refererer til at overlægen allerede havde stoppet behandlingen før familien kom den tredje dag.

c

Det er overlæge og neurokirurg Benedicte Dahl, der skønner, at skanningsbillederne viser så alvorlig hjerneskade, at Carina vil dø. Derfor beslutter overlægen at fjerne det dræn, der tager trykket af hjernen. Det vil normalt fremskynde hjernedød hos en patient.

Læs meget mere i BT torsdag.

Send en hilsen til Carina på Facebook her 

LÆS MERE: Her er reglerne for organdonation

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.