Den 51-årige tv-vært mener, at der i dag er en tendens til, at mange mænd ikke kan magte kvinder, der er selvstændige.

Det fortæller han i aftenens afsnit af 'Til middag hos', hvor han sammen med Thomas Skov og Pia Allerslev er gæst hos skuespilleren Ditte Ylva. Da snakken falder på børn, fortæller Ditte Ylva, at det er noget, hun altid har ønsket sig. Dog har hun gerne villet have styr på sig selv inden, og så har hun et ønske om at stifte familie med en kæreste.

Hun forklarer, at det er flere år siden, hun sidst har haft en kæreste, hun ønskede at få børn med. Og det skræmmer hende, for hun ved godt, at hun har nået den alder, hvor det er ved at være oppe over.

Og det faktum at Ditte Ylva er single, får Bubber til at spørge ind til den 39-årige kvindes personlighed. Både om hun er besværlig eller måske endda for vild.

»Der er da mange mennesker, og drenge og fyre, som du måske ville være for vild til. Du er jo skæg, du har humor, du er fræk. De vil hellere bare have en, der sidder i små bidselsko og perleøreringe,« lyder det fra den 51-årige tv-vært, mens de andre gæster griner og siger at 'det vil mænd jo slet ikke have'.

Ditte Ylva mener dog ikke selv, at hun hverken er for vild eller har svært ved at binde sig til en mand.

Alligevel mener Bubber, at der er en tendens til, at mænd måske ikke kan overskue kvinder med en personlighed som Ditte Ylvas, forklarer han.

»Jeg synes bare, der er en tendens til, at mange mænd synes, det er besværligt med en kvinde, der kan selv og tager teten i egen hånd og er selvstændig. Der er det bare nemmere med en, der holder kæft og gør som man siger,« siger Bubber og uddyber, at han synes, at den 39-årige skuespillerinde er en skøn kvinde, som mange mænd går glip af.

Ditte Ylva er dog træt af, at det altid er den måde, hun bliver beskrevet på.

»Jeg kan godt forstå, du spørger, Bubber, og det er faktisk ikke for at gå i forsvar. Men det der er pisse irriterende, det er, at det er den måde, man bliver mødt på. Jeg har aldrig haft svært ved at blive forelsket, og jeg har altid haft kærester. Og det kan godt være, jeg har svært ved det nu. Og det kan godt være, jeg i forhold til markedsudbuddet er lidt mere besværlig nu, men det er bare ikke en del af min identitet,« forklarer hun til den 51-årige vært, der dog med et smil forsikrer hende om, at både mand og børn nok skal komme.

For han mener, hun udstråler kærlighed, og det er trods alt det vigtigste.

Du kan følge med i 'Til middag hos' på TV3 tirsdag klokken 19.00.