Gustav Giese fik en grusom skæbne som den onde præfekt Ditlev i aftenens afsnit af den danske dramaserie 'Heartless'.
Han fik selv kærligheden at føle, da han forsøgte at forgribe sig på tv-seriens hovedperson, spillet af Julie Zangenberg.
 Gustav Giese, 20, er ikke uddannet skuespiller, men er bogstavelig talt gået direkte ind på det hvide lærred og tv-skærmen fra gymnasiebænken.

Filmdebut som gangster

Det er bare et år siden, han fik sin filmdebut som gangsterspire i filmen 'Nordvest', hvor han spillede sammen med sin bror. De gik til en casting for sjov, og blev begge valgt til at spille hovedrollerne i den anmelderroste film
Nu er det i rollen som den barske, benhårde præfekt, han brænder igennem skærmen.
- Det har været supersjovt at prøve kræfter med at spille skurk,og det har givet mig en masse erfaring at spille sammen med så seje medspillere, fortæller Gustav Giese, da bt.dk møder ham til optagelserne.

- Lige nu nyder jeg at have fået den mulighed for at spille med i 'Heartless', men som skuespiller så skal man ville det rigtig meget. Og jeg er en af dem, der ikke vil det.
Jeg blev færdig med gymnasiet sidste sommer, så nu må vi se. Jeg vil gerne på universitet, fortæller Gustav Giese, der kender miljøet fra sine forældre, der begge arbejder i filmbranchen.
Når han ikke har været på optagelser, har han været ude at arbejde som anlægsgartner.
- Det er en dejlig blanding. Jeg kan godt lide fysisk arbejde og bruge min krop. Så sover man godt om natten..