De har sagt det før. Men uden at få ret. Men i denne uge er bookmakerne klippefaste i deres tro på, at det bliver kajakroeren René Holten og hans partner Jenna Bagge, der danser ud af Vild med dans i aften efter at have været i omdans med svømmeren Mie Ø. Nielsen.

I de sidste par uger har kajakroeren René Holten og Jenna Bagge de scoret lavst point hos dommerne i 'Vild med dans'. Alligevel har parret klaret frisag, ja de har sågar ikke en gang været sendt ud i den nervepirrende omdans. Men i aften går den ikke længere. Det er bookmakerne stensikre på.

» De seneste to fredage har vi haft René og Jenna som favoritter til at blive sendt hjem – og det uden succes. Én ting er, at de holder sig inde i konkurrencen, men at de indtil videre er gået helt fri af omdansen kommer som en kæmpe overraskelse. De har tilsyneladende langt flere seere i ryggen, end jeg havde troet, lyder forklaringen fra Morten Olsen fra Bet25.

Men på trods af de tilsyneladende mange seerstemmer, som parret har høstet i de fem første programmer, har bookmakerne ikke tænkt sig at rykke det populære par længere op af deres favoritstiger. Heller ikke selv om de i aften skal danse den rolige slowfox.

»De lidt roligere bevægelser må alt andet lige passe godt til hans tunge roerkrop, og heri ligger hans chance. Uanset hvad tror jeg dog, at vi kommer til at se René og Jenna i omdans, og her kunne de meget vel komme til at stå ansigt til ansigt med Mie Ø. Nielsen og Mads Vad. I den duel er jeg ikke sikker på, at René længere har de fleste seere i ryggen«, slutter Morten Olsen.

Den forudsigelse deler Betsson Group helt. Heller ikke der får roeren fra Falster og hans blonde partner megen opmuntring til deres fortsatte forbliven i programmet.

“Endnu engang fik roeren Rene Holten dårligst karakter af alle, og endnu engang holdt seerne hånden over ham og partneren Jenna Bagge. Ikke desto mindre har vi Rene Holten som favorit til at ryge ud i aften. Vi har en forventning om, at parret igen scorer lavest hos dommerne, og så skal der mange seer-stemmer til for at forblive i programmet.” Udtaler Pressechef Thomas Holm

Men efter som både han og Bet25 i de sidste par uger har haft René Holten og Jenna Bagge som favorit til at blive stemt ud, hvor det i stedet først var Jesper 'Jokeren' Dahl i forrige uge og komikeren Simon Jul i sidste uge, der måtte forlade programmet, tager han også forbehold.

Og fortsætter,

»Skråsikre er vi dog ingenlunde, og program seks kunne også sagtens blive endestationen for svømmer Mie Ø. Nielsen. Hende og partneren Mads Vad var i omdans senest, og dansemæssigt har det heller ikke været prangende i de seneste programmer«, lyder det fra Thomas Holm fra Betsson Group.

I aften skal de tilbageværende syv par danse vals, slowfox, rumba og paso double.