Endnu har ingen af de 10 kendte danskere sat deres dansesko på Danmarks mest kendte dansegulv i Vild med dans studiet

Men derfor kan man jo sagtes begynde at spille om, hvem af de 10 kendte der vinder dette års Vild med dans.

Ifølge Danske Licens Spil A/S er skuespilleren Camilla Bendix og den professionelle danser, Michael Olesen, sat til at vinde den 9. sæson af det populære program med odds 4,00.Michael Olesen er blevet en af veteranerne i programmet. Hans bedste placering var i 2008, hvor han og skuespilleren/instruktøren Anne-Grethe Bjarup Riis dansede sig til en tredje plads.

Lige i hælene ligger forrige års vinder, Mads Vad, der i 2010 dansede sig til tops sammen med vejrpigen Cecilie Hother. I denne sæson har produktionsholdet sat den høje, blonde danser sammen med den professionelle håndboldspiller, Louise Svalastog Spellerberg. Ifølge Danske Licens Spil har det par odds 5,00.Det har trobauduren Rasmus Nøhr og Karina Frimodt også. Sidste år dansede Karina Frimodt med Shu-Bi-Dua-guitaristen Ole Kibsgaard. Parret fik en del flere danse sammen, end hun gjorde, da hun dansede med boksekommentatoren, Kurt Thyboe, hvor parret røg ud efter det andet program.

Det fjerde bedst seedede par er svømmeren med de imponerende skuldre og overarme, Jeanette Ottesen Gray og Marc Christensen. De har odds 6.00. Det er Marc Christensen debut i Vild med dans. Han er tidligere konkurrencedanser og underviser i dag i standard og latindans.

Den karismatiske skuespiller Thomas Bo Larsen ligger sammen med Mie Moltke lunt i midten af oddsene. Parret har odds 8,00. Mie Moltke er tilbage i programmet efter sin barsel. I december sidste år fødte hun sønnen Mio, som Lai Yde er far til. De to forelskede sig for åben skærm, da Lai Yde medvirkede i programmet tilbage i 2007.

Også sangerinden Saseline Sørensen og endnu en debutant, Ronni Handskemager, skuespilleren Louise Mieritz og sidste års vinder, Silas Holst har alle odds 8.00.

Mens tv-værten Joakim Ingversen og sidste års nummer to, Claudia Rex, har odds 11.

Det har golfspilleren Monica Vestergaard Christiansen og endnu en veteran, Thomas Evers Poulsen også.

Thomas Evers Poulsen har været med siden programmets start både som danser, han var den første vinder sammen med skuespilleren Mia Lyhne, men også som dommer i andet program i efteråret 2005. Sidste år tog han igen en pause som aktiv danser i programmet. I stedet kunne bt.dk's læsere blogge med ham hver fredag aften, hvor han svarede på læsernes spørgsmål, mens programmet blev sendt.

Helt i bund i odds-placeringen ligger den klejne håndboldspiller Lars Rasmussen og debutanten Malene Østergaard. De har odds 18.00.

- Det at han skal danse sammen med en debutant i form af Malene Østergaard øger ikke hans chancer, og Danske Spil giver således hele 1800 kroner igen for en spillet "hund" på Lars Rasmussen og Malene Østergaard, siger oddssætter Jan Trier fra Danske Spil.

I år bliver det første program af Vild med dans sendt fredag den 7. september.