For Betsson blev det en dyr affære at udbyde spil på tredje sæson af Forbrydelsen.
For Betsson blev det en dyr affære at udbyde spil på tredje sæson af Forbrydelsen. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Advarsel: Læs ikke videre, hvis du endnu ikke vil have afsløret plottet i Forbrydelsen 3!

Niels Reinhardt, der søndag aften blev afsløret som morderen i Forbrydelsen 3, blev en dyr herre for bookmakeren Betsson. Hos Betsson har man oplevet meget stor interesse for væddemål, på hvem der var morderen i tredje sæson af DRs krimiserie, Forbrydelsen 3. Det fortæller oddssætter hos Betsson Thomas Holm.

- Det har kostet lidt penge med ham Reinhardt, det må vi erkende. Det blev en forholdsvis dyr affære, siger Thomas Holm og bekræfter samtidig, at bookmakeren Betsson alt i alt har tabt penge på at udbyde spil på Forbrydelsen 3.

Hos Betsson startede man med at udbyde væddemål på Forbrydelsen 3 efter det tredje afsnit i den netop afsluttede sæson. Og lige fra starten har Robert Zeuthens personlige assistent, Niels Reinhardt, vakt Betssons spilleres mistanke.

- Det er en klassisk tommelfingerregel, at når favoritterne vinder, så taber bookmakeren. Så vi endte med at brænde os lidt på vores spil på Forbrydelsen. Alligevel synes jeg, serien skal have ros for et veldrejet plot, der på intet tidspunkt bliver forudsigeligt, siger Thomas Holm.

Ingen gevinst på Sarah Lund

Bookmakeren Betsson har solgt spillet på Forbrydelsen 3 med formuleringen: 'Forbrydelsen: Hvem er morderen?'. Men der gives, ifølge Thomas Holm fra Betsson, ingen gevinst til de spillere, der havde satset deres penge på Sarah Lund som morderen til skyhøje odds.

- Det er jo den drabssag, som der kører gennem hele serien. Morderen er ham, der har begået den forbrydelse, som serien er bygget op om, forklarer Thomas Holm, som ikke mener, der kan drages tvivl om formuleringen i Betssons væddemål.

Ifølge Thomas Holm har de hos Betsson endnu ikke oplevet henvendelser fra spillere, der mener at have vundet med et spil på Sarah Lund efter det kontroversielle sidste afsnit, der reelt gjorde den populære series hovedperson til morder.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.