Birgitte Hjort Sørensen til premieren på 'Pitch Perfect 2' i Los Angeles den 8. maj 2015.
Birgitte Hjort Sørensen til premieren på 'Pitch Perfect 2' i Los Angeles den 8. maj 2015. Foto: VALERIE MACON

Birgitte Hjort Sørensen hitter i udlandet. Nu har også mandemagasinet Esquire fået øjnene op for den danske skuespiller.

Den danske skuespiller Birgitte Hjort Sørensen slog for alvor igennem sidste år, hvor hun medvirkede i både kultserien 'Game of Thrones' og i sangfilmen 'Pitch Perfect 2'.

2016 ser også ud til at blive et godt år for den 33-årige skuespiller. I februar får HBO-serien 'Vinyl' premiere, hvor hun spiller sammen med stjernerne Olivia Wilde og Ray Romano.

Filmer med Scorsese - 2

Og i den anledning af mandemagasinet Esquire taget fat i Birgitte Hjort Sørensen og fået et stort interview samt nogle afklædte billeder.

Interviewet med Hjort Sørensen bliver bragt i Esquires februar-nummer, men allerede nu er der blevet delt et par billeder på Instagram.

BirgitteHjortSørensen

Også magasinet Vanity Fair har tidligere vist interesse for Birgitte Hjort Sørensen, der privat danner par med journalisten Mikkel Frey Damgaard.

Skuespiller Birgitte Hjort Sørensen og journalist Mikkel Frey Damgaard ankommer til gallamiddag på Christiansborg Slot tirsdag d. 17 marts 2015 i anledning af det hollandske kongepars besøg.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.