Simone Green har frivilligt valgt at forlade Big Brother huset efter otte dage. Foto. Krestine Havemann
Simone Green har frivilligt valgt at forlade Big Brother huset efter otte dage. Foto. Krestine Havemann

19-årige Simone Green nåede kun at tilbringe otte dage i Big Brother-huset.

Mandag formiddag valgte hun frivilligt at forlade Kanal 5s realityhus.

- Jeg har de sidste seks dage haft smerter i brystet. Det er bare blevet værre og værre, og jeg har haft lægetjek og fået taget blodprøver. Og det har ikke været rart at være et sted, hvor man ikke kan være helt sig selv og med så mange mennesker, så derfor fik jeg lov til at forlade huset, siger Simone Green til bt.dk.

Sidste år valgte den 22-årige Denise også at forlade huset, da hun havde smerter i brystet. Det skyldes vrøvl med hendes nye silikonebryster. Det er dog ikke årsagen til Simone Greens exit, fastslår hun. Hendes bryster er naturlige.

- Lægerne ved ikke, hvad det er endnu. De mener ikke, det er noget farligt. Men jeg skal til tjek igen snart, og så venter jeg på svar på mine blodprøver, siger hun.

Den 19-årige reality-deltager fra Stenløse er ked af, at hun ikke længere er en del af Big Brother.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, for jeg har lagt mange kræfter i det her, og jeg har været heldig, at jeg blev udvalgt. Men jeg er glad for, at jeg tog beslutningen, for jeg kunne ikke være derinde, når jeg havde det dårligt, siger hun og fortæller, at hun allerede har det lidt bedre.

- Det gør stadig ondt, men jeg har fået sover lidt og fået nogle piller.

I Mandagens udgave af Big Brother viser Kanal 5, hvordan de andre deltagere reagerer på Simone Greens exit. Det sendes kl. 21.00

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.