22-årige Patrich er ærgerlig over, at et slagsmål i realityprogrammet Big Brother på Kanal 5 natten til lørdag kostede ham deltagelsen i programmet.

Få dage forinden havde Patrich gjort sig bemærket ved at have sex med meddeltageren Sandra for åben skærm. Under en fest fredag aften med topløse bartendere og afklædte poledansere røg han så i et slagsmål med Ginna. Rasmus og Oliver Bjerrehuus måtte derfor lægge sig mellem kamphanerne.

Den opførsel fandt Big Brother uacceptabelt, og det er derfor en både ærgerlig og pinlig berørt Patrich, som bt.dk snakker med lørdag.

 

- Jeg kan ikke huske hele situationen. Jeg kan huske, at jeg blev lidt småsur på Sandra, for jeg havde regnet med, at vi skulle ligge og putte. Derfor råbte jeg åbenbart nogle skældsord, og Ginna troede så, at det var til hende. Hun skubbede mig, og derefter eskalerede hele situationen. Det skulle aldrig være gået så vidt, og jeg skulle have stoppet med at drikke noget før, siger Patrich.

Inden han trådte ind i Big Brother-huset, var hans største frygt netop at ende i et slagsmål på grund af for meget alkohol.

- Det var mine intentioner, at jeg skulle styre mig, når jeg fik noget at drikke, fordi det nok er mit svageste punkt. Når jeg får noget af drikke, kan jeg godt blive ret småhidsig, og det her var den forkerte måde at reagere på, siger Patrich, der godt kan forstå Big Brothers beslutning om at sende ham ud af huset.

- Jeg er sygt skuffet over for mig selv, og det er helt forfærdeligt, at sådan noget kan ødelægge min plads i Big Brother. Men jeg forstår dem udmærket, siger Patrich, der trods den uheldige afslutning ser positivt på sin tid i Big Brother

- Jeg har overhovedet ikke fortrudt min deltagelse i Big Brother. Det har været de bedste 10-11 dage i mit liv. Men jeg har fortrudt den hændelse og synes, at det er pinligt, at hele Danmark kan se mig ligge og skabe mig, fordi jeg har fået for mange genstande. Men jeg må op på hesten igen og videre, siger Patrich.

TV: Slagsmål i Big Brother sender deltager ud

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.