De to ældste brødre hviler ikke på laurbærrene, afslører far Mikkel.

De to store sønner Emil og Theis vendte sidste sommer hjem fra deres tre år lange jordomrejse. De blev taget imod, sammen med den resterende Beha-Erichsen-familie, på Toldboden i København, hvor tusindvis af danskere var mødt op for at hilse den populære familie velkommen hjem.

Men siden drengene kom hjem, har de sat gang i alverdens projekter. Det gælder dog ikke kun Emil og Theis, for resten af familien har også godt i gang i forskellige ting, som optager det meste af deres vågne tid.

LÆS OGSÅ: Emil og Theis: Her mødte vi vores kærester

Blandt andet er Emil og Mikkel i fuld gang med at skrive på opfølgeren til bogen ‘Hej Far Kære Emil’.

»Vi skriver på livet løs, og det er enormt sjovt,« siger Mikkel til BILLEDBLADET.

Derudover er Emil i fuld gang med at sætte ny motor på Havana, da den trængte til en seriøs overhaling, tilføjer Mikkel til ugebladet.

Også Theis knokler løs med flere forskellige projekter.

»Theis underviser på højskolen Oures langturssejllinje og så laver han dykkeropgaver. Han skal også holde foredrag, mens kæresten Ida, er i gang med at læsere videre på sin kandidat, så hun kan blive jurist,« siger Mikkel og tilføjer:

»Og Alfred går i 2.g og passer sine sager.«

Så som Mikkel siger, så 'er livet dejligt'.

LÆS OGSÅ: Pengene strømmer ind hos familien Beha-Erichsen

LÆS OGSÅ: Emil Beha: Jeg føler mig som turist i min egen by

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.