Skuespillerinden Ulla Vejby, der spiller stuepigen Edith i TV 2's populære serie 'Badehotellet', venter sig en lille pige.

Det fortalte skuespillerinden til ugebladet HER&NU, der mødte hende til premiere på Erik Clausens nye film 'Aldrig mere i morgen', som hun medvirker i.

33-årige Ulla Vejby fortæller, at hun er i 21. uge og efter planen skal føde en pige i starten af det nye år.

Skuespillerinden er i øjeblikket i gang med optagelserne til den kommende femte sæson af 'Badehotellet', som har premiere i 2018, men hvorvidt Ulla Vejbys graviditet betyder, at rollen Edith også kommer til at optræde gravid i serien, vil hun ikke ud med.

»Vi er i fuld gang med at optage 'Badehotellet' lige nu. Om det er skrevet ind i historien, at Edith er gravid eller ej, vil jeg ikke afsløre. Jeg var også gravid, da vi optog første sæson, og nåede lige at finde min første datter, inden optagelserne af anden sæson gik i gang,« siger Ulla Vejby til Her og Nu.

Serien 'Badehotellet' har gennem de foregående fire sæsoner formået at have godt halvanden million seere hen foran tv-skærmen mandag efter mandag, når serien blev sendt på TV 2. I serien har man fulgt gæsterne og de ansatte omkring et lille badehotel i Vestjylland kronologisk fra 1928, og sæson fire sluttede i 1931.

Trods 'Badehotellets' massive succes og skyhøje seertal har serien dog konsekvent været lidt af en torn i øjet på det danske anmelderkorps, som har givet serien dårlige anmeldelser.

Det er forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, der står bag serien, hvis femte sæson får premiere i 2018.

Ulla Vejby har medvirket i Badehotellet siden første sæson i 2013. Tidligere har hun også medvirket i Flaskepost fra P og tv-serien Dicte.