Den 33-årige skuespillerinde Neel Rønholt, der blandt andet er kendt fra 'Badehotellet' og 'Tinkas juleeventyr', har født en datter og er dermed mor til to.

Det afslører skuespillerinden på sin Instagram-profil.

'Velkommen til verden lillesøster', lyder det i opslaget, hvor man samtidig ser datterens to små hænder.

Det er ikke første gang, skuespillerinden bruger det sociale medie til at afsløre nyt fra privatfronten. Tilbage i 2017 afslørede Neel Rønholt nyheden om sin graviditet på selvsamme medie.

'Den der pinlige situation hvor du ikke ved om jeg bare har spist lidt for meget eller om der mon er en baby i maven. Bare rolig, du behøver ikke at stille det akavede spørgsmål. Ovre på Nipskanalen (Youtube-kanal, red.) får du vist svaret lige nu,' skev hun dengang til sit Instagram-billede, hvor hun holdt sig om baby-bulen.

Nipskanalen er titlen på en Youtube-kanal, som Neel Rønholt driver med skuespiller-veninderne Julie Ølgaard og Laura Christensen - og her bliver Neel Rønholt stillet det 'akavede' spørgsmål.

Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen, der er søn af skuespillerne Søren Sætter-Lassen og Vibeke Hastrup, har været kærester i mere end seks år og har sammen datteren Ellen fra 2014. Parret blev forlovet i 2017.

De blev i sin tid kærester på Statens Skuespillerskole, hvor de gik på samme hold. De to kender dog hinanden helt tilbage fra gymnasietiden.