Foto: Jens Nørgaard Larsen

Han har både hjulpet overvægtige og handicappede danskere. Og nu er turen så kommet til depressive kvinder

TV2 og B.S. Christiansen søger i øjeblikket kvindelige deltagere til en ny programserie. Det gør de bl.a. ved hjælp af hjemmesiden fjernsynet.dk. I en annonce på siden står der, at kvinderne skal være i alderen 20-40 år og ’alle være under behandling med antidepressiv medicin og have mod og lyst til at tage ud på en livsforandrende rejse’.

Hos TV2 holder de stadig kortene tæt på kroppen omkring det nye program.

- Lige nu kan vi ikke afgøre, om der overhovedet kommer et program. Vi forfølger forskellige ideer til nye B.S.-programmer hele tiden, og vi er i kontakt med forskellige mennesker. Men hvad der præcis sker, det ved vi ikke endnu. Det er stadig tidligt, siger TV2 redaktør Jes Schrøder, der også står bag de tidligere programmer med B.S. Christiansen.

Annoncen afslører dog lidt mere om programmet. Her står der følgende:

- Programmet følger en gruppe kvinder, som er i behandling med antidepressiv medicin, men som ønsker at stoppe. Fælles for dem er, at de alle har fået ordineret medicin på baggrund af en let depression eller en periode med vanskelige livsomstændigheder. Med hjælp fra B.S. Christiansen skal kvinderne igennem et forløb, som vil give dem en række redskaber, der skal hjælpe dem til et liv uden medicin.

Optagelserne skal ifølge annoncen foregå i udlandet i juni måned og tager omkring tre uger.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.