Nytårsdag vender Gro, Frederik, Emil og Signe fra DRs successerie 'Arvingerne' tilbage på skæren - med en stor hemmelighed, der ikke må røbes...

Med seertal, der nærmer sig de to millioner, er forventningerne til de nye syv afsnit tårnhøje. Og et smugkig på de to næste afsnit, der blev vist for pressen torsdag, afslører, at der venter masser af dramatik og overraskelser.

Med sig har de babyen Melody, der kommer til at spille en stor rolle i den ny sæson. Men hvem, der er hendes forældre, er en velbevaret hemmelighed ind til premieren.

Læs også:

Der dukker også nye ansigter op i Maya Ilsøes tv-fortælling om de fire søskende, der pludselig får ændret deres liv, da deres mor dør.

Når vi møder dem igen, er der gået et år. Kampen om, hvem der skal arve Grønnegården er overstået. Signe fik rettens ord for, at hun er enearving. Hun har vendt sine forældre ryggen, men håbet om at samle sin nye familie er knust.

Læs også:

I Thailand sidder lillebror Emil bag lås og slå, anklaget for salg af narko, og hvor mange kræfter og penge skal der til for at få ham ud af fængslet, ja det vil vise sig.

»Men selv om arvesagen er slut, bærer man den jo med sig gennem hele livet. Arv er også, hvad man giver videre til næste generation. Kan man ændre det, og hvad koster det? Spørgmålet er, om de er i stand til at skabe sig et nyt liv, og indfinde sig i det nye hieraki,« fortæller Maya Ilsøe om fortsættelsen.

Læs også:

'Arvingerne' er allerede solgt til 12 lande og er gået sin sejrsgang gennem Europa og ud til alverdens tv-stationer. I sidste uge vandt den to fornemme tv-priser i Brasilien for bedste manuskript og tv-serie.

Første afsnit kommer på skærmen 1. nytårsdag kl. 20.