Det er en noget overrasket Anni Fønsby, der modtager meddelelsen om, at hendes livs store kærlighed og faderen til datteren Victoria, har valgt at gifte sig med sin brasilianske kæreste, Renata Nascente.

- Jeg er lidt overrasket over, han har valgt at gifte sig så hurtigt. Det er jo ikke så længe siden, han blev skilt fra mig - det er ca syv måneder siden, lyder det fra Erik Damgaards tidligere hustru, den rufferidømte Anni Fønsby til bt.dk og fortsætter:

- Han må jo være forelsket, siden han har valgt at gifte sig. Ellers er det måske nogle andre årsager. Men det kan jeg jo ikke udtale mig om, siger hun.

For et par uger siden talte Anni Fønsby ud om sit liv både før og efter fængslet og før og efter den tidligere it-nørd og mangemillionær kom ind i hendes liv. Her fortalte hun åbenhjertigt, hvordan hun og Erik Damgaard havde haft fantastisk sex i fængslet under et af Eriks jævnlige besøg, og om hvordan han dagen efter lammede hende i månedsvis med telefonbeskeden, 'jeg vil skilles'.

Det chok er hun kommet over her et år efter bruddet.

- Der er ikke noget, der chokerer mig mere. Men jeg synes, det er vigtigt, at vi mennesker lærer at tilgive lige meget næsten, hvad det er. Det har jeg gjort, det blev jeg nødt til for selv at kunne komme videre i mit liv, fortæller Anni Fønsby.

- Men det er sådan med Erik, at man kan aldrig vide, hvad der sker i morgen, siger hun og bekræfter, at Erik Damgaard er totalt uforudsigelig.

Selv om Anni er overrasket over sin eksmands nye ægteskab, så vidste hun godt, at Erik havde mødt Renata Nascente i Brasilien.

- Men jeg håber i bund og grund at han har det godt. For han har haft det virkelig svært, og det var også derfor han skulle væk fra det hele, lyder det fra Anni Fønsby.