Fissan: Jesper Schumann 'Fissan', medvirkende i Kongerne i sneen på Kanal 5
Fissan: Jesper Schumann 'Fissan', medvirkende i Kongerne i sneen på Kanal 5 Foto: Kanal 5

Jesper ’Fissan ’ Schumann blev anklaget for voldtægt på åben skærm. Nu er han tilbage i en ny omgang reality

Sidste sommer gennemlevede Jesper Schumann, bedre kendt som Fissan, et sandt mareridt.

Under optagelserne til Kanal 5s reality-serie ’Kongerne af Rømø’ blev han anmeldt for voldtægt af en ung pige, han havde mødt i byen. Det viste sig hurtigt, at han var uskyldig, og pigen, der efterfølgende indrømmede, at hun havde en kæreste og ikke ville fremstå som utro, blev i stedet sigtet for falsk anmeldelse.

Fissan1

Om kort tid er den 26-årige Jesper Schumann igen tilbage på skærmen. Han har sagt ja til at deltage i en ny sæson af programmet, der denne gang får titlen ’Kongerne i sneen’, der i disse dage bliver optaget i Sölden, et af Østrigs populære skisportssteder.

- Jeg var helt klar, da de spurgte, om jeg ville være med igen. Jeg vil gerne vise, at alt det sidste år ikke har slået mig ud. Jeg er videre, siger Jesper Schumann, der er af sted sammen med gengangere som Martin ’Dolken’, Marc ’Miami’, Walid ’Knaldperlen’, Christina ’Posh’ og Malene ’Foxy’. De får selskab af to helt nye piger, der ligesom de andre også er udstyret med ægte reality navne. De hedder Mette ’Kitty’ og Trine ’Blondie’.

- Det er rigtig fedt at være med igen. siger Jesper Schumann, der samtidig må indrømme, at det er noget helt andet,end at være i luksus sommerhus på Rømø.

- Det er meget hårdere denne gang. Vi er jo i byen to gange om dagen. Både til afterski og senere på diskotek, siger han og fortæller, at han kun har stået på ski en enkelt gang før.

Men han er langt fra den med de største udfordringer. Både Walid ’Knaldperlen’ Bechara’ og Chrstina ’Posh’ Frandsen har aldrig haft et par ski på, før de kom med i programmet.

- Den første dag var jeg tæt på at give op og bare tage hjem. Det er så svært. Og samtidig er det også mega svært at score hernede, siger Walid ’Knaldperlen’ Bechara.

- Kameraerne skræmmer simpelthen alle tøserne væk. Det er ikke ligesom de danske tøser, der bare sprang ind foran kameraet, siger han.

De otte deltagere bor sammen i en skihytte, og selv om ingen af dem skal passe et decideret arbejde, ligesom det var tilfældet i de tidligere programmer, skal de stadig tidligt op hver dag for at få det rette sving på pisterne. Og det kan være hårdt, når aftenen før både har budt på afterskiing og diskoteksbesøg.

’Kongerne i sneen’ får premiere på Kanal 5 til foråret

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.