Lyt til artiklen

Det blev ikke til den store kærlighed mellem Ane og Ulrik fra 'Gift ved første blik'. Men den dårlige oplevelse har ikke skræmt Ane, der stadig tror på kærligheden.

I går tirsdag den 3. november stod det klart, at det arrangerede ægteskab mellem Ane-Marie Fleischer Larsen og Ulrik Pihl ikke stod til at redde.

Parret opgav DRs kærlighedseksperiment tre uger før tid efter en uheldig start og nåede aldrig at flytte sammen og forsøge at skabe sig en hverdag.

»Jeg tror, Ulrik var ked af, at jeg ikke gav det en chance, men jeg var nødt til at lytte til mig selv, og hvordan jeg havde det. Så det var min beslutning.  Vi kunne jo sagtens have trukket det i langdrag, men jeg syntes ikke, det stod til at redde,« forklarede Ane til BT i går.

Siden optagelserne til programmet har Ane og Ulrik ikke haft nogen kontakt, og de blev også skilt kort efter bruddet. Alligevel er Ane glad for, at hun valgte at medvirke i programmet.

»Jeg har ikke fortrudt, at jeg deltog i eksperimentet – også selvom jeg havde håbet på en anden udgang. Jeg har lært meget om mig selv – blandt andet at lytte mere til mig selv og til at sige fra,« fortæller hun.

Ane og Ulrik.
Ane og Ulrik. Foto: DR/Jakob Mydtskov
Vis mere

Men det har været underligt at genopleve det hele igen, nu hvor programmet bliver sendt.

»Jeg har jo fået bearbejdet det hele og er ude på den anden side, men dethar været mærkeligt, at man skal holde det hemmeligt. når der er kommet fremmede hen til mig og spurgt, hvordan det går. Så skulle jeg jo svare: 'Det må I vente med at se i programmet',« forklarer hun.

Derfor er Ane også glad for, at det nu er officielt, at hun og Ulrik blev det andet danske 'Gift ved første blik'-par, der endte med at forlade programmet før tid. Det første par var Frank og Pia var anden sæson af programmet, der blev sendt sidste efterår.

»Det er rart, at det er blevet vist, at vi er gået hver til sit, så man ikke behøver tænke over, hvad man siger,« tilføjer hun.

Siden optagelserne  - og skilsmissen – er der ikke sket noget nævneværdigt på kærlighedsfronten for den 32-singlepige. Og det er der en god grund til:

»Vi har skrevet under på, at vi ikke må være på datingsider som Tinder og dating.dk, så længe programmerne bliver vist. Men nu skal jeg ud på datingmarkedet igen! Jeg er i hvert fald ikke blevet skræmt,« lyder det optimistisk fra Ane.