Her ses Amalie Dollerup.
Her ses Amalie Dollerup. Foto: Claus Bech

Mandag aften kørte sidste afsnit af tredje sæson af TV 2-serien 'Badehotellet' hen over skærmen.

Skuespilleren Amalie Dollerup, der spiller Amanda Madsen, i Badehotellet fortæller i et interview med metroxpress om sæsonafslutningen.

jjh

»Den var på mange måder god. Men det var som om, Max meget hurtigt forsvandt ud af billedet. Det syntes jeg var lidt mærkeligt, men det er jo noget med de mænd, der står i vejen for Amanda. De siger alle sammen, hvad hun skal, så jeg tror, det er helt rigtigt, at hun måske skal prøve at nyde at være sig selv. Men jeg aner jo ingenting om den fjerde sæson,« siger hun til avisen.

Det blev for nyligt bekræftet af TV 2, at der vil komme en fjerde sæson af den populære tv-serie. Og Amalie Dollerup fortæller i interviewet, at hun ikke regner med, at Amanda Madsen forbliver i filmverdenen.

Den 29-årige skuespiller spekulerer dog i, om Amanda skal til at begive sig ind i modeverdenen.

mikkel vs b-hotellet

Amanda

Der kommer dog til at gå lidt tid, før danskerne får lov til at se, hvad der sker med Amanda Madsen og alle de andre på Andersens badehotel. Fjerde sæson af tv-serien får nemlig først premiere i 2017.

Tidligere har manuskriptforfatterne bag 'Badehotellet', Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, fortalt, at de arbejder på højtryk på seriens næste sæson.

»Fjerde sæson bliver et fornøjeligt gensyn med alle de gamle gæster, men der dukker også nye ansigter op på det lille badehotel. Både nogle der tager hovedindgangen belæsset med dyre læderkufferter, og andre der banker på køkkendøren med hatten i hånden. For vi er kommet til sommeren 1931, og verdenskrisen er for alvor kommet til Danmark. Men der er jo også en hel del historier, vi har sat i gang, som vi selvfølgelig kommer til at høre meget mere om,« har makkerparret sagt til TV 2.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.